Advertentie

Hoveniersbedrijf Erik Hendriks uit Wanroij over de alternatieven voor chemische onkruidbestrijding op verhardingen

Gepubliceerd op: 28-07-2016

hoveniersbedrijf-erik-hendriks-uit-wanroij-over-de-alternatieven-voor-chemische-onkruidbestrijding-op-verhardingen- Hapsedijk-8-5454-NR -Sint HubertWANROIJ – Vanaf 1 april 2016 is het verbod chemische onkruidbestrijding op verhardingen van kracht. In de volksmond is dit beter bekend als het bestrijden van onkruid bestrijden met Roundup (of ander middel met de werkzame stof Glysofaat). Dit verbod geldt zowel voor particulieren als bedrijven en organisaties. Hoe realiseert u een representatieve uitstraling van de omgeving van uw bedrijfspand nu onkruid niet meer chemisch bestreden mag worden? 

hoveniersbedrijf-erik-hendriks-uit-wanroij-over-de-alternatieven-voor-chemische-onkruidbestrijding-op-verhardingen- Hapsedijk-8-5454-NR -Sint Hubert (2)

Hoveniersbedrijf Erik Hendriks vertelt dat er nog verschillende mogelijkheden zijn. Afhankelijk van uw wensen kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • mechanische onkruidbestrijding (plukken, borstelen, etc.);
  • reiniging door middel van heet water of stoom;
  • wegbranden van onkruid met een gasbrander.

Als uw bedrijfsterrein wel een opknapbeurt kan gebruiken, dan kunt u ook kiezen voor een terreinreiniger. Met behulp van een zogenaamde rugspuit wordt het volledige verharde terrein bewerkt. Hierdoor ziet uw terras, parkeerplaats of inrit er in de kortste keren uit als nieuw. Mossen en aanslag worden geheel opgelost en al het onkruid sterft af.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden bij u op locatie te bespreken. Uiteraard kan ik ook een voorstel voor u maken om uw complete bedrijfstuin te onderhouden.

Hoveniersbedrijf Erik Hendrikslogo-hoveniersbedrijf-erik-hendriks-wanroij-maasvallei-netwerk

Postadres :
Egstraat 16
5446 AB  Wanroij

Werkplaats/opslag :
Hapsedijk 8
5454 NR  Sint Hubert

E-mail :        [email protected]
Website :     www.hoveniersbedrijferikhendriks.nl
Facebook :  Hoveniersbedrijf Erik Hendriks