Advertentie

Samenwerking tussen zes horeca ondernemers tijdens de vierdaagsefeesten in Cuijk

Gepubliceerd op: 19-07-2016

horeca-bedrijven-cuijk-spinners-dn-dino-de-schouwburg-feestcafe-taurus-brass-29-de-posthoorn-maasstraat-grotestraat-vierdaagsefeesten-2016-maasplein-maasvallei-netwerkCUIJK – De eigenaren van D’n Dino, Feestcafé Taurus, Café de Posthoorn, De Schouwburg Cuijk, Brass.29 en Café Spinners hebben de handen ineen geslagen tijdens de Vierdaagsefeesten in Cuijk, met als resultaat Het Grote Maasplein, rondom het Heilig Hartbeeld.

De voornaamste reden om dit te doen was om een gezamenlijk en gezellig programma te kunnen organiseren met z’n allen, want het feest is voor iedereen. We hebben gezamenlijke terrassen, barren, 200 zitplaatsen, bands, optredens en zelfs toepasselijke bedrijfskleding. Elke dag zijn we vanaf 10.00 uur geopend, van dinsdag tot en met vrijdag. De bezoekers kunnen bij ons ook terecht voor koffie, gebak, lunch en diner gedurende deze dagen.

horeca-bedrijven-cuijk-spinners-dn-dino-de-schouwburg-feestcafe-taurus-brass-29-de-posthoorn-maasstraat-grotestraat-vierdaagsefeesten-2016-maasplein-maasvallei-netwerk

We verwachten op de drukste momenten zo’n twaalfhonderd bezoekers op hetzelfde moment aan Het Grote Maasplein, dat afgeleid is van de Grotestraat en de Maasstraat. Op vrijdag maken we ruim baan om de grote doorstroom van zo’n 50.000 Vierdaagsewandelaars mogelijk te maken. We hebben dit jaar zelfs een grotere tent dan voorgaande jaren, van zo’n 15 bij 20 meter in de Maasstraat. Op de Grotestraat is een grotere tent van 30 bij 10 meter. Deze tenten hebben we ook gezamenlijk georganiseerd, vertelt Glenn Janssen.

Op de foto staan op de bovenste rij van links naar rechts Peggy Wolfsraad en Glenn Janssen van D’n Dino, Erwin Poels van Feestcafé Taurus en Arie Evers van Café de Posthoorn. Beneden  van links naar rechts: Martijn Willems- Poels van Feestcafé Taurus, Louise Evers van Café de Posthoorn, Koen van IJzendoorn van Café Spinners, Irene Disselhorst van Bras 29 en Anthony O’Brien van Schouwburg Cuijk.

Locatie Centrum Cuijk: de Grotestraat ter hoogte van de Schouwburg en de Maasstraat staan centraal voor het gezamenlijke project, Het Grote Maasplein.