Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Van Elst Containerverhuur uit Cuijk breidt duurzaam uit met nieuwe vrachtwagencombinatie

Gepubliceerd op: 16-07-2016

van-elst-containerverhuur-cuijk-en-transport-ronald-van-elst-kerkenhuisweg-16-5435-pa-sint-agatha-maasvallei-netwerk (9)SINT AGATHA – Ter uitbreiding van onze containerverhuurwerkzaamheden hadden we behoefte aan een nieuwe vrachtwagencombinatie, vertelt Ronald van Elst. 

We hebben wederom gekozen voor een DAF-truck omdat wij al jaren heel tevreden zijn met dit merk. Ons wagenpark bestaat uit zes DAF-trucks die allemaal bij Allers Bedrijfswagens uit Beugen in onderhoud zijn. We werken doorgaans met drie vaste chauffeurs en beschikken over een groot netwerk van professionele oproepkrachten.

van-elst-containerverhuur-cuijk-en-transport-ronald-van-elst-kerkenhuisweg-16-5435-pa-sint-agatha-maasvallei-netwerk (8)

Onze nieuwe zes keer twee-assige combinatie heeft een vermogen van 440 PK, een tien ton vooras waardoor we een ton meer laadvermogen hebben. Ook beschikt deze truck over een geïntegreerde Leebur, een hydraulisch haakarmsysteem om onze containers snel en veilig te kunnen laden en lossen. Dit is overigens onze eerste wagen met een automatische transmissie.

van-elst-containerverhuur-cuijk-en-transport-ronald-van-elst-kerkenhuisweg-16-5435-pa-sint-agatha-maasvallei-netwerk (1)

Deze wagen voldoet ook aan de Euro 6 emissienorm, waardoor de wagen door een lage uitstoot van uitlaatgassen schoner is en milieuvriendelijk. Naast het feit dat we met deze vrachtwagen sneller, wendbaarder en meer laadvermogen wilde hebben, hebben we natuurlijk ook oog voor maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.

van-elst-containerverhuur-cuijk-en-transport-ronald-van-elst-kerkenhuisweg-16-5435-pa-sint-agatha-maasvallei-netwerk (2)

De aanhangwagen komt bij het gerenommeerde bedrijf Van Zandwijk Transportmaterieel vandaan. Letterlijk de juiste combinatie omdat het gaat over een 30 ton aanhangwagen, waar we drie keer tien ton per as op kunnen laden. Op de foto hierboven kunt u zien dat de middenas met de banden omhoog kan, zodat we makkelijker kunnen wenden en manoeuvreren op locatie.

van-elst-containerverhuur-cuijk-en-transport-koelcontainer-kerkenhuisweg-16-5435-pa-sint-agatha-maasvallei-netwerk

“Op de foto hierboven ziet u één van de belangrijkste koelcontainers die her en der verspreid staan bij de diverse horecalocaties in Cuijk. Dankzij deze koelcontainers kunnen de Vierdaagselopers en feestvierders genieten van koele drankjes en verse etenswaren.”

Van Elst Containers verhuurt alle soorten containers en voeren materialen netjes af. Denk dan aan koelcontainers, perscontainers, zeecontainers en containers voor specifieke toepassingen.

Op onze website www.v-elst.nl kunt u zien welke diensten Van Elst nog meer te bieden heeft. Indien u vragen heeft horen wij het graag.

van-elst-containerverhuur-logo-maasvallei-netwerkVan Elst Containerverhuur en Transport BV
Ronald van Elst
Kerkenhuisweg 16
5435 PA St. Agatha

Telefoon : 0485-312089
Fax : 0485-321970

E-mail :    [email protected]
Website : www.v-elst.nl