Advertentie
Advertentie Land van Cuijk

Rutten Elektroshop uit Cuijk doet goede zaken en de winkel heeft een regionale functie

Gepubliceerd op: 14-07-2016

elektroshop-rutten-kabelgoten-cuijk-bjorn-buitenhuis-erik-nederbragt-molenstraat-46-5431-bx-cuijk-3d-printer-maasvallei-netwerk.CUIJK – Aan de Molenstraat 46 in Cuijk is sinds 1955 het bedrijf Rutten Elektroshop gevestigd. In september 2015 is het bedrijf overgenomen door de nieuwe eigenaren Erik Nederbragt en Björn Buitenhuis. Geen onbekende gezichten, want beide heren werkten al jaren bij Rutten en zien de toekomst van het bedrijf als zelfstandig ondernemers vol vertrouwen tegemoet.

Klanten zijn blij dat ons bedrijf bestaat, want mensen komen graag naar onze winkel voor persoonlijk advies. Elektrotechniek is toch een vak apart dus wij vervullen beslist ook een regionale functie met onze winkel. Helemaal als je bedenkt dat wij meer dan 7500 artikelen direct uit voorraad leverbaar hebben. We hebben zo’n 240 vierkante meter winkelruimte en ruim 200 vierkante meter magazijn. Klanten kunnen bij ons voor van alles terecht: denk aan schakelmateriaal, beveiligingscamera’s, discolampen, muziekinstallaties, luidsprekers, 3-d printers, tablet- en mobiele telefoon accessoires en noem maar op, we hebben het allemaal. Check onze ook onze webshop!

elektroshop-rutten-cuijk-kabelgoten-stekkers-erik-nederbragt-molenstraat-46-5431-bx-cuijk-kabelgoot-kabelgoten-maasvallei-netwerk
We leveren kabelgoten voor kantooromgevingen, industriële toepassingen, maar ook voor in huis, zegt Erik

Bij ons staan service, advies en kwaliteit hoog in het vaandel. We hebben een grote klantenkring van trouwe particuliere en zakelijke klanten, die we van maandag tot en met zaterdag dagelijks van dienst zijn.

elektroshop-rutten-cuijk-kabelgoten-kabelsnoer-kabeldraad-bjorn-buitenhuis-molenstraat-46-5431-bx-cuijk-stroomkabels-maasvallei-netwerkWe leveren honderden soorten stroomkabels, snoeren, draden en aanverwante artikelen zoals stekkers, schakelaars, kroonstenen, kabelklemmen en toebehoren zegt Björn.

Voor de zakelijke markt leveren wij aan technische diensten, klussenbedrijven, aannemers, specialisten en interieurbouwers. We zijn ook lid geworden van Maasvallei Netwerk om wat meer in beeld te komen bij de bedrijven en om te laten zien wat we naast onze naamsbekendheid allemaal in huis hebben en kunnen bieden.

Indien u vragen heeft, horen wij het graag en natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel.

Elektroshop Cuijk V.O.F.rutten-elektroshop-molenstraat-46-cuijk-5431-bx-cuijk-maasvallei-netwerk
De heer Erik Nederbragt
De heer Björn Buitenhuis
Molenstraat 46
5431 BX Cuijk

Telefoon : 0485-350363

E-mail :    [email protected]
Website : www.ruttenelektroshop.nl