Advertentie

Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg presenteert genomineerden Passie en onderscheidend vermogen op het podium

Gepubliceerd op: 14-07-2016

ondernemersprijs-land-cuijk-noord-limburg-presenteert-genomineerden-passie-en-onderscheidend-vermogen-op-podium-persfoto-maasvallei-netwerkLAND VAN CUIJK – De Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg beleeft dit jaar zijn eenentwintigste editie. En ook dit jaar richten de schijnwerpers zich op drie ondernemers met passie en onderscheidend vermogen. Zij binden op vrijdag 4 november de strijd aan met elkaar tijdens de Ondernemersavond.  

In 1996 werd de Ondernemersprijs in het leven geroepen. Bedrijfsleven, gemeenten, arbeidsvoorziening en onderwijsinstellingen wilden daarmee de regionale economie nieuwe impulsen geven. Goed ondernemerschap is een voorbeeld voor anderen en dat mag best eens in de schijnwerpers gezet worden, was het idee erachter. Een inspirerende benadering, ook in de huidige tijd. Een breed scala aan bijzondere bedrijven passeerde de afgelopen jaren de revue. Wie genomineerd wordt, kan niet anders dan een goede ondernemer zijn, aldus de jury.  Intussen is het initiatief uitgegroeid tot een evenement dat niet meer weg te denken is van de kalender in ondernemersland, met als jaarlijkse hoogtepunt de Ondernemersavond. Daar wordt duidelijk wie het goud wint en het zilver. Ook de Startersprijs wordt er uitgereikt.

Genomineerden

De eerste kanshebber voor de Ondernemersprijs is Gerry Vinck. Een ondernemer die werkt vanuit een duidelijke visie. Zijn bedrijf Franken Transport B.V. onderscheidt zich door te werken met Nederlandse goed opgeleide chauffeurs, die in vaste dienst zijn. Er is een bewuste keuze gemaakt om te focussen op het laatste stuk geconditioneerd transport voor de retailmarkt.  De tweede genomineerde komt uit Boxmeer: Pieter Vloet. Als ondernemer toont hij lef en durf. Bij de acht optiekzaken binnen de Briljant Groep wordt sterk ingezet op beleving. Dit uit zich niet alleen in het aangeboden assortiment maar ook in de geboden gastvrijheid, de uitstraling van de aanwezige apparatuur en de kennis van de medewerkers. De derde en laatste genomineerde is Ivo Breukers. Een ondernemer die slim heeft ingespeeld op een gat in de markt. Zijn bedrijf Creventic B.V. organiseert lange afstand wedstrijden op circuits over de hele wereld, waarbij raceteams volledig ontzorgd worden. Creventic verzorgt het transport van auto’s, vluchten en hotels en catering voor de deelnemers.

Prijsuitreiking

Op vrijdagavond 4 november wordt de prijsuitreiking gehouden in de Schouwburg Cuijk. Wilt u meer informatie, op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rond deze ondernemersprijs of alvast kaarten bestellen? Dat kan allemaal via Elonique Dalhuisen 06-53385748 of via www.deondernemersprijs.nl.