Advertentie
Advertentie Land van Cuijk

Business Centre Cuijk geopend tijdens Cultuur aan de Maas op 28 augustus 2016

Gepubliceerd op: 14-07-2016

business-centre-geopend-cultuur-aan-de-maas-in-cuijk-op-28-augustus-met-thema-cultuur-in-beweging-maasvallei-netwerk (1)CUIJK – Op zondag 28 augustus 2016 vindt Cultuur aan de Maas plaats met als thema “cultuur in beweging”, georganiseerd in samenwerking met de gemeente Cuijk en een aantal betrokken sponsoren. 

Het festival Cultuur aan de Maas wordt gehouden in het oude centrum van Cuijk, het loopt van het Protestantse Kerkje tot in ‘t Tuigleerstraatje en het hele gebied ertussen tot het Louis Jansen plein en de Maaskade.

Concerten, liveoptredens, wagenspelen, toneel en straattheater maken van het festival bijna een complete Uitmarkt.

business-centre-geopend-cultuur-aan-de-maas-in-cuijk-op-28-augustus-met-thema-cultuur-in-beweging-maasvallei-netwerk (2)

De culturele instellingen gelegen in het centrum van Cuijk zullen zich weer presenteren. Er komen weer diverse optredens van dansgroepen, koren, orkesten en andere toneel-/muziekgezelschappen. Er wordt verteld op diverse locaties over historische, culturele, industriële of hilarische bijzonderheden.

Als een lint tussen al deze activiteiten bieden kraamhouders van boeken en kunstwerken hun waar aan.

Business Centre Cuijk zal deze dag wederom de deuren opstellen om een bescheiden ondersteunende rol te spelen voor participanten en bezoekers aan deze feestelijke culturele dag. Business Centre Cuijk is op deze dag geopend en fungeert als informatiecentrum, organisatiecentrum en kenniscentrum.

Meer informatie over de Culturele Dag 2016

logo-cultuur-aan-de-maas-in-cuijk-op-28-augustus-met-thema-cultuur-in-beweging-maasvallei-netwerk (1)Cultureel Hart Cuijk

Graaf Hermanstraat 18
5431 GS  CUIJK

Telefoon : 0485-318337

E-mail :    [email protected]
Website : www.cultureelhartcuijk.nl

business-centre-cuijkBusiness Centre Cuijk

Maasstraat 8
5431 EB Cuijk

Telefoon : 024-2100230
Fax : 024-2100231

E-mail :    [email protected]
Website : www.businesscentrecuijk.nl