Advertentie

Synergy Health met vestiging in Gemert wint ‘Global Innovation Award Textile Service’

Gepubliceerd op: 11-07-2016

Synergy-Health-Gemert-bv-Linen-Management-Services-Lodderdijk-9-5421-XB-GEMERT-foto3-artikel-maasvallei-netwerkFRANKFURT – Op de Texcare beurs in Frankfurt heeft Synergy Health de ‘Global Best Practice Innovation Award – Textile Service’ in ontvangst mogen nemen. Het bedrijf won de innovatieprijs voor het concept ‘Maatwerk in persoonswas’, waarbij door middel van een chip, elk kledingstuk gedurende het wasproces gelokaliseerd kan worden en kledingstukken niet meer zoek raken. 

De award werd uitgereikt door het International Committee of Professional Textile Care (CINET), het internationaal overkoepelend orgaan van de textielverzorgingsbranche. De twintig juryleden kozen Synergy Health uit een veld van meer dan honderd nominaties uit 35 verschillende landen. “Prachtige waardering voor onze focus op innovatie”, aldus Eduard Molkenboer, managing director van Synergy Health.

Kern van het concept is de Synergy Identification tag (SI-tag). Dit kleine en flexibele merkje bevat een Ultra High Frequency-chip, die in onze software gekoppeld is aan verschillende gegevens. Hierdoor weet Synergy Health gedurende het hele proces exact waar alle kledingstukken zich bevinden, welk was- en afwerkproces moet worden uitgevoerd en van wie het kledingstuk is. Na het wassen wordt de was per cliënt gesorteerd en terugbezorgd. Synergy Health is de eerste wasserij die de tag-technologie op deze schaal succesvol toe weet te passen bij de persoonswas.

‘Maatwerk in persoonswas’ maakt persoonlijke was weer écht persoonlijk

Synergy-Health-Gemert-bv-Linen-Management-Services-Lodderdijk-9-5421-XB-GEMERT-foto-artikel-maasvallei-netwerk

“Persoonlijke was wordt hiermee weer écht persoonlijk”, aldus Molkenboer. “Voor de cliënten van onze opdrachtgevers, de bewoners van zorginstellingen, is dit erg belangrijk, merken we keer op keer. Een favoriet kledingstuk dat kwijtraakt zorgt voor veel klein leed. Door onze chips kunnen onze grote, industriële wasserijen toch een bijzonder persoonlijke dienstverlening leveren, terwijl de kosten binnen de perken blijven. De jury heeft dat gewaardeerd.”

Synergy-Health-Gemert-bv-Linen-Management-Services-Lodderdijk-9-5421-XB-GEMERT-logo-maasvallei-netwerkSynergy Health Gemert B.V.
Linen Management Services

Lodderdijk 9
5421 XB  GEMERT

Telefoon : 0492-361309

E-mail :    [email protected]
Website : www.synergyhealthplc.com/nl