Advertentie
Advertentie Land van Cuijk

Oproep aan de ondernemers in het Land van Cuijk! Ga zaterdag 9 juli 2016 naar het pleinevenement van LVCNET

Gepubliceerd op: 06-07-2016

lvcnet-j&k-automatisering-oploo-inschrijfdagen-boxmeer-providers-mary-jordans-michel-hovenkamp-vrijwilligers-maasvallei-netwerkLAND VAN CUIJK – Zaterdag 9 juli 2016 tussen 11:00 uur en 15:00 uur staat het voltallige team van LVCNET op het Louis Janssenplein in Cuijk weer voor u klaar, om u te helpen met al uw vragen over glasvezelinternet. Bent u inwoner of bent u ondernemer in het Land van Cuijk? Dan mag u het topteam bestaande uit honderden vrijwilligers en betrokken ondernemers beslist niet laten vallen. Voor uw eigen bestwil!

Op dit moment kunt u zich waarschijnlijk prima bedruipen met uw alles in één pakket via de CAI-kabel of telefoon-kabel. Weet u nog dat vroeger iedereen tevreden was met de zwart/wit televisie? Dat men een afstandsbediening overbodig vond en men een goede antenne op het dak moest hebben voor ontvangst?

Dat is tegenwoordig allemaal wel heel anders, maar de volgende problemen beginnen zich op de stapelen in het Land van Cuijk. Er is namelijk nog geen glasvezelinternet. Op dit moment zijn er kinderen in de buitengebieden die thuis geen huiswerk kunnen maken omdat ze te afgelegen wonen voor een goede internet verbinding. Er zijn bedrijven in het Land van Cuijk, de werkgevers van de toekomst, die met straalverbindingen bandbreedte moeten genereren omdat ze de benodigde data anders niet kunnen verwerken. En over een paar jaar, komen we allemaal in de problemen omdat apparaten van de toekomst niet meer functioneren op kabel en telefoon internet.

Denk bijvoorbeeld aan Domotica en The Internet of Things. Allemaal toepassingen die optimaal functioneren op glasvezelinternet. Wist u trouwens dat koperdraad meer energie kost dan glasvezel? Dit komt omdat glasvezel werkt door middel van optische lichtsignalen en koper op basis van stroomstootjes. Dit maakt glasvezelinternet ook nog eens veel veiliger en duurzamer dan een kabel of telefoonverbinding.

lvcnet-j&k-automatisering-oploo-inschrijfdagen-boxmeer-providers-mary-jordans-michel-hovenkamp-vrijwilligers-maasvallei-netwerk

Op de foto hierboven staat links de heer Mary Jordans van J&K Automatisering uit Oploo die de afgelopen zestien weken amper thuis is geweest om aanwezig te kunnen zijn op de info en inschrijfavonden van LVCNET en rechts staat Michel Hovenkamp van Zakenservice uit Cuijk die met Maasvallei.Net helpt, waar hij kan.

Harold Koenders uit Cuijk, Chief Commercial Officer van Integra IT Multivendor Services BV uit Hoofddorp: “Eén ding is zeker: de benodigde capaciteit neemt alleen maar toe. Uw bedrijfsdata groeit naarmate de mogelijkheden van applicaties en techniek per jaar verbeteren. Natuurlijk kunnen we de snelheid en capaciteit van onze servers laten groeien maar zolang de transportsnelheid laag is, blijft de performance achter. Server- en storageomgevingen met de snelheid van het licht. Glasvezel.”

Resumé: Glasvezelinternet is ENORM belangrijk voor alle inwoners en ondernemers in het Land van Cuijk. Kom daarom naar het pleinevenement van LVCNET op zaterdag 9 juli 2016 tussen 11:00 uur en 15:00 uur op het Louis Janssenplein in Cuijk.

lvcnet-frans-van-schayik-industriele-kring-land-van-cuijk-en-noord-limburg-vrijwilligers-maasvallei-netwerk

Op de foto hierboven ziet u links een meneer en mevrouw die zo vriendelijk waren om even te poseren voor de camera omdat zij gebruik willen maken van glasvezelinternet en naar het Glasvezelpleinevenement gingen in Boxmeer. Rechts staat de heer Frans van Schayik, vice-voorzitter bestuur LVCNET / voor de Industriële Kring Land van Cuijk en Noord Limburg.

Indien u naar aanleiding van dit artikel vragen heeft of u wilt Glasvezelinternet dan kunt u contact op nemen met J&K automatisering.

J&K Automatiseringjk-automatisering-ev-solutions-oploo-maasvallei-netwerk-2
Van Steenhuijsstraat 35
5841 AG Oploo

Telefoon: 0485-387330

E-mail :    [email protected]
Website : www.jk-automatisering.nl