Advertentie
Advertentie Land van Cuijk

Zakenservice Cuijk biedt ook landelijke mediapakketten om bedrijfsnieuws te genereren

Gepubliceerd op: 05-07-2016

zakenservice-cuijk-maasstraat-8r-5431-EB-Cuijk-bedrijfsnieuwsCUIJK – Elke organisatie heeft publiciteit nodig om zijn producten, diensten, merken, services, missies, visies en actuele onderwerpen onder de aandacht te brengen. Indien een organisatie met een bepaald nieuwsonderwerp niet in aanmerking komt voor gratis publiciteit, kunnen redactionele artikelen een dure, kostbare maar ook tijdrovende aangelegenheid worden.

Er komt toch een hoop kijken bij het opstellen van een nieuwsbericht. Denk aan een sterke titel, een pakkende inleiding een aantrekkelijke inhoud van het artikel. En dan nog de bijhorende foto’s, logo’s, illustraties, hyperlinks, adresgegevens en telefoonnummers om het artikel compleet te maken.

Zakenservice schrijft nieuwsberichten conform de marketingmix. Denk daarbij aan de P’s van product, plaats, proces, personeel en prijs. Om de lezers volledig te informeren, zodat ze iets kunnen doen of laten met de informatie, past Zakenservice het kennis, houding en gedrag principe toe. We voeden de lezer met interessante kennis, de lezer gaat een positieve houding aannemen en het gewenste gedrag vertonen. En alsof dat allemaal nog niet goed genoeg is, doen we meer. Zakenservice past ook de zogenoemde ABABA-formule toe. Artikelen worden dus ook nog eens actueel, belangrijk, afwijkend, bijzonder en met enige vorm van autoriteit geschreven, net zoals bij het journaal op tv.

En Zakenservice doet nóg meer voor artikelen die alleen online gepubliceerd gaan worden. Alle woorden, illustraties, foto’s en logo’s worden ook nog eens conform de zoekmachineoptimalisatiecodes geschreven. Dit om de inhoud van uw artikel direct in beeld te laten komen op basis van relevante zoekmachineresultaten. Dit noemt men in de volksmond ook wel ‘zoekmachinemarketing’.

Alle teksten die Zakenservice schrijft en de foto’s die Zakenservice maakt zijn geheel rechtenvrij. Het staat u vrij om de teksten en foto’s eveneens voor eigen doeleinden te gebruiken. Het mediapakket bestaat uit de volgende mogelijkheden:

  • opstellen van nieuwsartikelen voorzien van maximaal 6 foto’s inclusief doorplaatsen op de Zakenservice websites;
  • indien u zelf teksten, foto’s en aanverwante artikelen wilt laten aanpassen door onze redactie kunnen wij hiervoor een vrijblijvende aanbieding doen.

Verspreiding van de artikelen
Afhankelijk van uw doelgroep heeft Zakenservice een uitgebreid netwerk van redacties en mediabedrijven. Denk aan vakbladen, magazines, dagbladen, weekbladen en online media. Wij bieden de artikelen aan en op basis van hun beoordelingen hoort u of uw artikel gratis doorgeplaatst kan worden.

Artikelen op de Zakenservice-websites worden op verschillende manieren onder de aandacht gebracht. Via social media, rssfeeds, nieuwsbrieven en zoekmachinemarketing. Op basis van de afgesproken trefwoorden, is uw artikel altijd snel terug te vinden aan de hand van de zoekmachineresultaten.

Indien gewenst kunnen wij extra ondersteuning bieden door uw online artikel te promoten met Google Adwords, Facebook-advertenties, Twitter-advertenties en/of overige online promotionele activiteiten.

Zakenservice biedt sinds 1998 acquisitiediensten aan op het gebied van telefonische verkoop en in- en outbound telemarketing in het B2B-segment.

Juist door de ontwikkelingen van deze commerciële activiteiten werd duidelijk dat we onze klanten aanvullend van dienst kunnen zijn met het schrijven van nieuwsartikelen en het ondersteunen van de webredacties.

Zakenservice heeft een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd in de loop der jaren en genereert het hele jaar door persberichten, redactionele artikelen, advertorials, promotiecampagnes en interessante nieuwsartikelen voorzien van beeldmateriaal en pakkende teksten die de lezers tot de verbeelding spreken.

Wilt u weten wat Zakenservice voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Zakenservicezakenservice-acquisitiediensten-bedrijfsnieuws-maasstraat-8r-5431-eb-cuijk-maasvallei-netwerk
Maasstraat 8r
5431 EB Cuijk

Telefoon : 024-2100200
Mobiel : 06-26494980

E-mail :    [email protected]
Website : www.zakenservice.nl