Advertentie
Advertentie Land van Cuijk

Pleinevenementen LVCNET in de verlenging inschrijfperiode tot 18 juli 2016!

Gepubliceerd op: 01-07-2016

jan-van-cuijk-boot-maaskade-open-coffee-tv-opname-omroep-land-van-cuijk-maasvallei-netwerk-3LAND VAN CUIJK – LVCNET heeft de inschrijfperiode verlengd tot 18 juli én organiseert grote glasvezel-events in Boxmeer, Cuijk en Grave. Op het laatste moment zijn nog heel veel inschrijvingen via de website ontvangen.
Daarnaast werd de klantenservice in de laatste week ontzettend vaak gebeld, J&K Automatisering is als partner ingeschakeld om de enorme hoeveelheid telefonische vragen van de klantenservice aan te nemen en te verwerken.
lvcnet-j-en-k-automatisering-oploo-inschrijfdagen-boxmeer-providers-mary-jordans-vrijwilligers-maasvallei-netwerk
Uit deze gesprekken en het aantal inschrijvingen werd duidelijk dat veel inwoners wel willen overstappen, maar toch nog wat extra tijd nodig hebben om zich goed te oriënteren en zich goed te laten adviseren. Daarom heeft LVCNET besloten dat iedereen zich tot 18 juli 2016 kan aanmelden. Voor aanmelden, formulieren, advies en begeleiding kunt u tijdens deze verlenging ook terecht bij J&K Automatisering. Klik hier voor alle informatie.
lvcnet-j-en-k-automatisering-oploo-lichtreclame-met-tekst-maasvallei-netwerk
Ondertussen heeft de helft van de dorpen in het Land van Cuijk de benodigde 43% al behaald en zijn ook veel plaatsen bijna aan de benodigde aantallen gekomen.
lvcnet-j&k-automatisering-oploo-inschrijfdagen-boxmeer-providers-mary-jordans-vrijwilligers-maasvallei-netwerk
Pleinevenementen
LVCNET organiseert in deze periode grote pleinevenementen. In navolging van Boxmeer (2 juli) zullen de ambassadeurs en vrijwilligers op 9 juli in Cuijk (op het Louis Janssenplein, van 11.00 – 15.00 uur) en op 16 juli in Grave (parkeerplaats Lunette, van 11.00 – 15.00 uur) aanwezig zijn. Ook de providers en J&K Automatisering zijn aanwezig én zorgen er samen met LVCNET voor dat er van alles te beleven valt; van een Rad van Fortuin waarbij je extra tv-pakketten kunt winnen tot een professionele fotograaf die een direct uploadbare Facebook-foto van je maakt.
Dit zijn tevens de laatste kansen om gebruik te maken van de geldende aanbieding voor inschrijving.
Woon je in de kern dan is een glasvezelinschrijving gratis; in het buitengebied betaal je – naast de
abonnementskosten – eenmalig 495 Euro. Kun je niet aanwezig zijn, kom dan naar de allerlaatste
inschrijfochtend op zondag 17 juli van 10.00 tot 13.00 uur in De Posthoorn in Haps.
Noodzaak
Waar de keuze voor glasvezel in het buitengebied en kleinere kernen voor veel inwoners een vanzelfsprekendheid is, is dat in Boxmeer, Cuijk en Grave toch lastiger gebleken. LVCNET-voorziter Bens: “Men heeft daar in de meeste gevallen al beschikking over een goede internetverbinding. Omdat het de personen niet rechtstreeks raakt, staat men minder stil bij de noodzaak van glasvezel. Die is er namelijk absoluut! Daarom roepen we iedereen in het Land van Cuijk op om familieleden, buren en vrienden in deze plaatsen ook te informeren over het belang.” Ook heeft J&K Automatisering opgemerkt dat niet alle ondernemers het belang van een glasvezelnetwerk kennen. J&K doet daarom ook een oproep aan de niet ingeschreven ondernemers in het Land van Cuijk om zich te laten informeren en adviseren.
Bron: LVCNET 
J&K Automatisering verzorgt de totale automatisering voor het midden- en kleinbedrijf Jordans & van Kemenade Automatisering v.o.f., is sinds 1992 actief binnen het midden- en kleinbedrijf. J&K Automatisering denkt in oplossingen en neemt alleen genoegen met kwaliteitsproducten. Daarbij leveren wij de bijbehorende producten, diensten en services. Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen onze relaties. Natuurlijk krijgt u als klant perfecte service en ondersteuning op alle door ons geleverde hardware en software.

jk-automatisering-ev-solutions-oploo-maasvallei-netwerk-2J&K Automatisering
Van Steenhuijsstraat 35
5841 AG Oploo

Telefoon: 0485-387330

E-mail :    [email protected]
Website : www.jk-automatisering.nl