Advertentie

Asto Office Equipment uit Cuijk uitgeroepen tot retailer van de maand

Gepubliceerd op: 29-06-2016

asto-office-equipment-uit-cuijk-uitgeroepen-tot-retailer-van-de-maand-postnl-maasvallei-netwerkCUIJK – De drijvende kracht achter ASTO is eigenaar Fred Terwijn. Fred is een service- en klantgerichte ondernemer. Dagelijks is hij betrokken bij de diverse processen van PostNL en levert graag zijn input. Dit meedenken en het delen van ideeën levert een positieve bijdrage aan de dienstverlening naar de klanten van ASTO Office Equipment in Cuijk en ook naar de klanten van PostNL.

 

fred-terwijn-asto-office-equipment-postnl-business-punt-cuijk-retailer-van-de-maand-maasvallei-netwerk

Fred staat altijd open voor nieuwe dingen. Zo ook toen hij vanuit PostNL de vraag kreeg om mee te doen aan de pilot ‘Zelfscan’, waarover wij eerder berichtten.

asto-kantoor-artikelen-cuijk-post-nl-pakketdienst-servicepunt-geert-jan-greven-pakketfoto-maasvallei-netwerk

“Alles in het belang van de klant”, was het idee van Fred. Al snel bleek dit idee volledig te kloppen. Medewerker Geert Jan Greeven: “Het is een pilot van PostNL en de snelscanservice is nu al een groot succes omdat het ons en de klanten heel veel tijd bespaart.” We zijn zes dagen per week open met ruime openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 18.30 uur. Op zaterdag van 8.00 uur tot 9.00 uur.

asto-kantoor-artikelen-cuijk-post-nl-pakketdienst-servicepunt-geert-jan-greven-klantfoto-maasvallei-netwerk

De titel “Retailer van de maand” van PostNL is voor Fred dan ook een erkenning van alle inspanningen die hij en zijn team dagelijks in de PostNL-werkzaamheden steken.

PostNL-logo-asto-office-equipment-uit-cuijk-uitgeroepen-tot-retailer-van-de-maand-maasvallei-netwerk

Asto Office Equipment levert deze postservice ook kantoorartikelen en toebehoren aan bedrijven en ondernemers met een Kamer van Koophandel-inschrijving.

Asto Office Equipmentasto-kantoor-artikelen-cuijk-logo-maasvallei-netwerk
De heer Fred Terwijn
Weldaad 5
5431 SM Cuijk

Telefoon : 0485-321652

E-mail :    [email protected]
Website : www.asto-kantoor.nl