Advertentie

Tuinbouw Relatiedagen in Evenementenhal Venray 2016 focust op meer interregionaal bereik

Gepubliceerd op: 27-06-2016

tuinbouw-relatiedagen-in-evenementenhal-venray-2016-focust-op-meer-interregionaal-bereikVENRAY – Tuinbouw Relatiedagen Venray vindt dit jaar plaats op 29 en 30 november en 1 december in Evenementenhal. De vakbeurs vormt jaarlijks een centraal platform voor tuinbouwprofessionals uit Zuidoost-Nederland en de Duitse en Belgische grensgebieden. Alle segmenten uit de tuinbouwwereld komen aan bod. Voor editie 2016 wil de beursorganisatie zich nog meer focussen op interregionaal bezoekerspotentieel. 

“Samen met de aangrenzende regio in Noordrijn-Westfalen vormt Zuidoost-Nederland immers het grootste aaneengesloten tuinbouwgebied van Europa”, verklaart Adviseur Ramon Schlepers van Evenementenhal.

Exposanten en bezoekers – maar ook geïnteresseerden van over de Duitse en Belgische grens – maken gebruik van dit Nederlandse platform om specifiek hun doelgroep in deze ‘interregio’ te bereiken. “Van de bezoekers aan editie 2015 kwamen er zo’n 1000 uit Duitsland en 300 uit België. Een lichte stijgende lijn ten opzichte van het jaar ervoor, die we graag doortrekken”, zegt Schlepers.

Exposantenprofiel Tuinbouw Relatiedagen Venray

De driedaagse vakbeurs richt zich onder meer op exposanten uit de boomkwekerij, potplanten-, snijbloemen-, glasgroente-, vollegrondsgroente- en fruitteelt. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om hun nieuwste producten en diensten te demonstreren bij hun stands én in interactieve seminars.

Bezoekers spreken op de Noord-Limburgse beursvloer in een informele sfeer met fabrikanten, importeurs, leveranciers, groot- of tussenhandelaren uit de gehele tuinbouwwereld. Daarnaast maken zij op een interactieve manier kennis met innovaties en het laatste nieuws uit de branche.

Online aanmelden

Belangstellenden kunnen eenvoudig online hun stand boeken via www.evenementenhal.nl/tuinbouwvenray.

Logo-evenementenhal-venray-maasvallei-netwerkEvenementenhal Venray

De Voorde 30
5807 EZ Venray

Telefoonnummer : 0478-519790
Fax : 0478-519780

E-mail :    [email protected]
Website : www.evenementenhal.nl