Advertentie

Bouwbedrijf van Oijen vierde onlangs 100-jarig bestaan en opening op nieuwe bedrijfslocatie in Boxmeer

Gepubliceerd op: 24-06-2016

bouwbedrijf-van-oijen-vierde-onlangs-100-jarig-bestaan-op-nieuwe-bedrijfslocatie-in-boxmeer (2)BOXMEER – Op 3 juni vierde Bouwbedrijf van Oijen B.V. hun 100-jarig bestaan uitgebreid met de opening van hun nieuwe kantoorpand, timmerfabriek en opslag. U vindt het kantoor met timmerfabriek en opslag aan de Kleine Broekstraat 7 op bedrijventerrein Saxe Gotha in Boxmeer. 

Bouwbedrijf van Oijen is hét juiste adres voor:

  • nieuwbouw en verbouw van utiliteitsgebouwen
  • nieuwbouw en verbouw van woningbouw
  • renovatie, restauratie en klein of groot onderhoud
  • projectontwikkeling
  • WMO-woningaanpassingen
  • timmerwerken: kozijnen, ramen, deuren en houtskeletbouw

Bouwbedrijf van Oijen is een allround bouwbedrijf dat zich begeeft op alle bouwmarkten, van nieuwbouw en verbouw van woning- en utiliteitsgebouwen tot de renovatie, klein of groot onderhoud en tevens timmerwerken vanuit de eigen timmerfabriek. We bouwen aan projecten voor o.a. particulieren, bedrijven, woningcorporaties en overheden. Wij zijn van calculatie tot en met de oplevering in staat alles conform uw wensen uit te voeren. In hoofdzaak worden de werkzaamheden door eigen vakmensen uitgevoerd met eigen materieel. Tevens zijn onze medewerkers VCA-gecertificeerd.

Bouwbedrijf van Oijen is aangesloten bij de brancheorganisatie Bouwend Nederland  en een Fundeon-erkend leerbedrijf. Tevens zijn wij een BouwGarant-aannemer.

Daarnaast zijn we lid van Samenwerkende Ondernemers Gemeente Sint AnthonisStichting Vastgoedsociëteit Land van Cuijk & Maasduinen, Bedrijventerreinvereniging Saxe Gotha en de Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg.

Ons werkgebied ligt voornamelijk in een straal van ongeveer 50 kilometer rond Boxmeer. Door middel van de vakbekwaamheid, heldere organisatiestructuur en inmiddels 100 jaar ervaring zijn we flexibel en kunnen we inspelen op de wensen van de klant.

Bouwbedrijf van Oijen

Wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan gerust eens contact met ons op.

bouwbedrijf-van-oijen-vierde-onlangs-100-jarig-bestaan-op-nieuwe-bedrijfslocatie-in-boxmeer-logoBouwbedrijf van Oijen B.V.
Mark en Jan Emonds

Kleine Broekstraat 7
5831 AP  BOXMEER

Telefoon : 0485 – 571432
Fax : 0485 – 575588

E-mail :    [email protected]
Website : www.oijen-bouw.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.