Advertentie

Vooraankondiging nieuwe Maasvallei Netwerkbeurs Cuijk juni 2017

Gepubliceerd op: 23-06-2016

vooraankondiging-juni-2017-netwerkbeursvrachtschip-andiamo-andiamo-shipping-bv-aardenburg-maasvallei-netwerkCUIJK – Vooraankondiging van de nieuwe Maasvallei Netwerkbeurs Cuijk juni 2017! Iedereen is het ermee eens dat de nieuwe Maasvallei Netwerkbeurs Cuijk in juni 2017 plaats zou moeten vinden op vrachtschip de Andiamo en de Jan van Cuijk-boot aan de Maaskade.

Het idee is uniek, want bedrijven en ondernemers die in de regio gevestigd zijn, zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Rivier de Maas kun je als verbindende factor inzetten door een netwerkevent te organiseren op een vrachtschip. Andiamo Schipping BV vaart onder de vlag van rederij PRO-LOG Projects en Logistics.

2017-netwerkbeurs-maasvallei-netwerk-sfeerimpressie-primetime-cuijk

Op deze 3D-tekeningen van Primetime treft u een sfeerimpressie aan van het interieur en de aankleding in het ruim zoals het ongeveer zal worden in juni 2017. Deze beurs gaat ook een heel bijzonder programma krijgen, want de deelnemers kunnen er – omwille van drukte en tijd – voor kiezen om aan dagdelen mee te doen.

2017-netwerkbeurs-maasvallei-netwerk-sfeerimpressie-inrichting-primetime-cuijk

2017-jan-van-cuijk-boot-maaskade-open-coffee-tv-opname-omroep-land-van-cuijk-maasvallei-netwerk-5

De Jan van Cuijk-boot zal wederom fungeren als restaurant en informatiecentrum tijdens de Maasvallei Netwerkbeurs Cuijk 2017. Indien u op voorhand nog vragen heeft, horen wij het graag.

Zakenservice – Maasvallei NetwerkMaasvallei_Netwerk_Nieuwslogo
Organisator Michel Hovenkamp
Maasstraat 8R
5431 EB Cuijk

Mobiel : 06-26494980

E-mail :    [email protected]
Website : www.maasvallei.net