Advertentie

PURA uit Cuijk werkt samen met GRO Green Recycled Organics

Gepubliceerd op: 23-06-2016

pura-Laagveld-16-5431NX-cuijk-werkt-samen-met-gro-green-recycled-organics (3)CUIJK – PURA uit Cuijk werkt sinds kort samen met GRO Green Recycled Organics, een Amsterdams bedrijf dat duurzame snacks maakt van oesterzwammen gekweekt op koffiedik.
 
PURA Automatencatering heeft door heel Nederland koffieautomaten staan en gaat voor GRO het koffiedik verzamelen; het afval uit de koffieautomaat. Koffiedik werkt als een soort plantaardige mest, dat GRO gebruikt als groeibodem voor hun oesterzwammen.

Als de oesterzwammen groot genoeg zijn worden ze geoogst en maakt GRO er lekkere, duurzame snacks van.

 
Deze snacks zijn niet alleen lekker en duurzaam maar ook vegetarisch; zo maken ze onder andere vegaburgers en oesterzwamkroketten. De snacks worden door PURA Bedrijfshoreca bij de vele bedrijfsrestaurants waar PURA de catering verzorgd op de menukaart gezet, waardoor de cirkel helemaal rond is.

pura-Laagveld-16-5431NX-cuijk-werkt-samen-met-gro-green-recycled-organics (2)

pura-Laagveld-16-5431NX-cuijk-werkt-samen-met-gro-green-recycled-organics (1)

Daarnaast helpt PURA om de producten van GRO te promoten bij hun klanten. Zo heeft PURA samen met GRO een proeverij verzorgd bij Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen, waar de snacks al opgenomen zijn in het assortiment en waar de medewerkers van de bank er elke dag van kunnen genieten.

Ook worden de snacks van GRO toegevoegd aan de menukaart van PURA voor alle wijk- en buurtcentra en sportaccommodaties van de gemeente Nijmegen.

PURA_Catering-cuijk-logoPURA
Laagveld 16
5431 NX Cuijk

Telefoon : 0485-335210
Fax : 0485-335219
E-mail :     [email protected]
Website :  www.pura-catering.nl