Advertentie
Advertentie Land van Cuijk

Evenementenhal Venray ook dit najaar weer in het teken van Crea Weekend

Gepubliceerd op: 23-06-2016

crea-weekend-evenementenhal-venray-De-Voorde 30-5807-EZ-2016-maasvallei-netwerkVENRAY – Crea Weekend Najaar vindt dit jaar plaats op 14, 15 en 16 oktober in Evenementenhal Venray. Deze creatieve consumentenbeurs in Noord-Limburg staat bekend om haar gemoedelijke en gezellige sfeer. “Veel exposanten hebben zich op dit moment al aangemeld voor de editie in Venray”, zegt organisator Linda Blijleven. 

Crea Weekend Najaar is de plek voor exposanten om onder meer hun (3D-)kaarten, wol, sieraden & kralen, taart & cupcake, handwerken, mozaïek, decoratie, stoffen, stempels, keramiek en originele geschenken te presenteren en te verkopen aan duizenden bezoekers.

Elke editie van Crea Weekend bruist van de creativiteit. Bezoekers willen gezellig shoppen op creatief hobbygebied, inspiratie opdoen, advies vragen en diverse workshops volgen. Exposanten kunnen hier op inspelen door deze mogelijkheden aan te bieden, want er zijn volop mogelijkheden om demonstraties en presentaties te geven.

Voor belangstellenden is deelname aan Crea Weekend Najaar de kans om in contact te komen met hun doelgroep in een prettige en ongedwongen sfeer. Bovendien krijgen exposanten de kans om een landelijk publiek te bereiken door deel te nemen aan meerdere edities van Crea Weekend Najaar.

Meer informatie en/of aanmelden als exposant: www.evenementenhal.nl/crea.

Logo-evenementenhal-venray-maasvallei-netwerkEvenementenhal Venray

De Voorde 30
5807 EZ Venray

Telefoonnummer : 0478-519790
Fax : 0478-519780

E-mail :    [email protected]
Website : www.evenementenhal.nl