Advertentie
Advertentie Land van Cuijk

Deelnemersinformatie voor de Maasvallei Netwerkbeurs Cuijk 2016

Gepubliceerd op: 19-06-2016

businessbeurs-cuijk-jordans-sign-en-promotion-beugen-boxmeer-maasvallei-netwerkCUIJK – Vrachtschip de Andiamo komt in de loop van dinsdagmiddag 21 juni 2016 aan in Cuijk en zal aanmeren langs De Jan van Cuijk-boot aan de Maaskade.  

Als alles volgens planning mag verlopen wordt het ruim in de loop van de middag, avond en volgende morgen ingericht tot sfeervolle beurslocatie. De deelnemers worden woensdag 22 juni 2016 vanaf 12:00 uur verwacht op de Jan van Cuijk boot om de naambadges op te halen, de plattegronden en veiligheidsinstructies door te nemen.

jan-van-cuijk-boot-maaskade-open-coffee-tv-opname-omroep-land-van-cuijk-maasvallei-netwerk-5

Praktische deelnemersinformatie: de Jan van Cuijk boot zal op beide dagen fungeren als informatiecentrum, restaurant, sanitaire dienstverlening en aanvullende diensten. Het is de bedoeling dat alle deelnemers op woensdag 22 juni rond 13:00 uur aan boord stappen van de Andiamo, zodat we rond 14:00 uur kunnen beginnen met het netwerken.

_MG_1689

Op de foto hierboven ziet u een sfeerimpressie van hoe het er ongeveer uit gaat zien in het ruim. Hoe het er echt uit gaat zien gaan we nog niet helemaal verklappen, want dat blijft nog even een verrassing.

Plattegrond-boot-afbeelding

Plattegrond afbeelding

Hierboven treft u de plattegrond van het kadegebied in Cuijk. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen op loopafstand van beide schepen. Markt, Maasveld, Maasboulevard en de Waaistraat op de kade. De eerste dag is besloten voor genodigden, deelnemers en samenwerkende partijen. De tweede dag is van 14:00 uur tot 21:00 uur toegankelijk voor zakelijke bezoekers die een kaartje kunnen kopen bij de ingang om mee te netwerken. Indien u nog vragen heeft horen wij het graag. Anders graag tot ziens op de Maasvallei Netwerkbeurs Cuijk 2016

deelnemers_B2B_MaasvalleiNetwerk2016