Advertentie

LVCNET op uitnodiging van J&K Automatisering aanwezig op de Maasvallei Netwerkbeurs

Gepubliceerd op: 17-06-2016

lvcnet-j-en-k-automatisering-oploo-lichtreclame-maasvallei-netwerkOp woensdag 22 juni en donderdag 23 juni wordt voor de vierde keer de Maasvallei Netwerk Business Beurs Land van Cuijk en Omstreken georganiseerd. Honderden ondernemers uit de regio komen twee dagen bij elkaar om van 14:00 uur tot 21:00 uur te netwerken.

J&K Automatisering zal ook ditmaal (voor de vierde keer) aanwezig zijn om met collega-ondernemers uit deze regio te kunnen netwerken. J&K Automatisering heeft ervoor gekozen om tijdens deze editie van de netwerkbeurs de coöperatie LVCNET als gast uit te nodigen om gezamenlijk te netwerken en de ondernemers te kunnen informeren en adviseren over de LVCNET glasvezelcampagne.

lvcnet-jenk-automatisering-oploo

De eindsprint van de vraagbundelingscampagne is ingezet, er wordt nu nog intensiever campagne gevoerd. J&K Automatisering begeleid LVCNET als partner, bij vrijwel alle activiteiten en evenementen van LVCNET. Daarnaast biedt J&K als dealer van de glasvezelproviders Netrebel, Plinq en TriNed een zo optimaal mogelijk advies aan ondernemers en inwoners over de mogelijkheden en beschikbare diensten van de providers. Met als uiteindelijk doel om voldoende aanmeldingen te verkrijgen voor het LVCNET glasvezelnetwerk. Graag staan wij geïnteresseerde ondernemers te woord over de mogelijkheden. Er zal op de netwerkbeurs tevens de mogelijkheid zijn om u aan te melden voor een glasvezel aansluiting.

providers-lvcnet-j-en-k-automatisering-oploo

J&K Automatisering beveelt iedere ondernemer in de regio aan om deel te nemen of een bezoek te brengen aan de Maasvallei Business Beurs. De organisatie zorgt er altijd voor dat alles perfect geregeld is, waarbij alleen visitekaartjes, brochures en een beursbanier meegenomen hoeven te worden. De netwerkbeurs is de ideale mogelijkheid om trends en ontwikkelingen in de gaten te houden en om uw bedrijf te profileren bij ondernemers in de regio.

Graag zien wij u en zoveel mogelijk collega-ondernemers op woensdag 22 juni en donderdag 23 juni tijdens de Maasvallei Netwerkbeurs.

J&K Automatisering was met LVCNET ook te gast tijdens de opname van de eerste aflevering “Ondernemen in de Maasvallei”

J&K Automatisering verzorgt de totale automatisering voor het midden- en kleinbedrijf

Jordans & van Kemenade Automatisering v.o.f., is sinds 1992 actief binnen het midden- en kleinbedrijf. J&K Automatisering denkt in oplossingen en neemt alleen genoegen met kwaliteitsproducten. Daarbij leveren wij de bijbehorende producten, diensten en services. Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen onze relaties. Natuurlijk krijgt u als klant perfecte service en ondersteuning op alle door ons geleverde hardware en software.

J&K AutomatiseringLogo J&K Automatisering
Van Steenhuijsstraat 35
5841 AG Oploo

Telefoon: (0485)-387330

E-mail: [email protected]
Internet: http://www.jk-automatisering.nl