Advertentie

Screenlink BV uit Tilburg gaat nieuwe producten introduceren op de Maasvallei Netwerkbeurs Cuijk 2016

Gepubliceerd op: 16-06-2016

liveb-tilburg-geert-philipsen-ad-van-de-put-screenlink-domotica-maasvallei-netwerk (3)TILBURG – Dit is alweer de tweede keer dat we meedoen aan de Maasvallei Beurs zegt mede-eigenaar Geert Philipsen, die samen met zijn compagnon, Ad van de Put, Screenlink BV in Tilburg vorig jaar april oprichtte. De zaken gaan goed en steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van producten zoals digital signing, narrowcasting en videowalls omdat ze hiermee makkelijker kunnen communiceren met hun klanten. Die resultaten zijn concreet te meten in meer omzet.

Om bedrijven, instellingen, winkels en centra tegemoet te komen in de investeringskosten hebben we speciale pakketten in het leven geroepen waardoor onze klanten onze producten eerst kunnen proberen en ervaren aan de hand van abonnementen. Onze klanten kunnen de screens via slimme software heel eenvoudig met hun smartphone, tablet, laptop of computer bedienen en voorzien van informatie.

Intussen zijn we ons ook gaan verdiepen in de wereld van de domotica. Domotica is automatisering voor bijvoorbeeld uw huis, bedrijfspand, opslag, boot, stal of loods. Met domotica kunt u allerlei functies in uw huis regelen en automatiseren, bijvoorbeeld met een smartphone, tablet, laptop of computer. Inbraakbeveiliging, persoonsalarmering, verlichting, de gordijnen, zonwering, temperatuurregeling en ventilatie per ruimte, het op afstand bedienen van huishoudelijke apparaten en bedrijfsapparatuur, allemaal mogelijkheden die er zijn met domotica.

producten-liveb-tilburg-geert-philipsen-ad-van-de-put-screenlink-domotica-maasvallei-netwerk (2)

 

Het leek ons een goed plan om ons nieuwe product en merk over domotica op de Maasvallei Beurs te presenteren en te onderzoeken of er ondernemers zijn om mee samen te werken.

liveb-tilburg-geert-philipsen-ad-van-de-put-screenlink-domotica-maasvallei-netwerk (1)Screenlink BV

Professor Verbernelaan 35
5037AD Tilburg

Telefoon :  013-2040435

E-mail  :     [email protected]
Website :   www.screenlink.nl