Advertentie
Advertentie Land van Cuijk

OOvB adviseurs en accountants in Cuijk organiseert de ondernemerssessie “innoveren om te groeien met uw bedrijf” op 28 juni a.s.

Gepubliceerd op: 16-06-2016

oovb-adviseurs-en-accounts-ondernemerssessie-innoveren-om-te-groeienCUIJK – OOvB adviseurs en accountants organiseert een drietal ondernemerssessies. Op dinsdag 28 juni a.s. organiseert OOvB een ondernemerssessie voor cliënten en relaties: “innoveren om te groeien met uw bedrijf”. Graag nodigen wij u uit om daarbij aanwezig te zijn. Met deze OOvB Ondernemerssessie hopen wij u als ondernemer te informeren en te inspireren. Met aansprekende onderwerpen waarmee u direct uw voordeel kunt doen.
 
Marc van der Wielen is actief als sparringpartner en coach voor ondernemers en ondernemingen met een stevige groeiambitie. Als ondernemer is hij op dit moment betrokken bij enkele start-up bedrijven en is in het verleden oprichter en mede-eigenaar geweest van een reclamebureau en een reisorganisatie. Aan de hand van het thema innovatie vertelt hij op welke praktische manieren je door vernieuwingen de groei in uw bedrijf kunt aanjagen.

Ondernemerssessie: “innoveren om te groeien met uw bedrijf”
Locatie: De Ideeënfabriek, Uden
Aanvang: 19.30 uur
Spreker: Marc van der Wielen

De ondernemerssessie start om 20.00 uur ’s avonds, waarbij wij u vanaf 19.30 uur van harte welkom heten in de Ideeënfabriek Uden. De ondernemerssessie duurt maximaal 50 minuten en zal afgesloten worden met een vragensessie.

Meld u aan via onderstaand aanmeldformulier en reserveer een plaatsje. Wilt u iemand extra meenemen? Graag!

Graag tot ziens op de OOvB Ondernemerssessies.

Meld u aan via het aanmeldformulier op de website en reserveer een plaatsje. Wilt u iemand extra meenemen? Graag!

Tot ziens op de OOvB Ondernemerssessies.


Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op de website
van OOvB adviseurs en accountants:  www.oovb.nl/agenda 


Over OOvB
OOvB adviseurs en accountants heeft in haar langjarig bestaan een sterke reputatie opgebouwd als een betrokken en deskundige dienstverlener voor ondernemers in de regio Noordoost-Brabant en Zuidoost-Gelderland. Vanuit 5 regiokantoren (Wijchen, Cuijk, Wanroij, Boekel, Heesch) staan wij, met een team van zeven vennoten en meer dan 100 professionele medewerkers, onze klanten dagelijks bij op het vlak van accountancy, fiscaliteit, juridische zaken, bedrijfsadvies en personeel & organisatie.

OOvB adviseurs en accountants

OOvB Logo_Full colour

Vestiging Cuijk