Advertentie

eraCare in Malden is al 12,5 jaar hét adres voor stoppen met roken en afvallen! 

Gepubliceerd op: 16-06-2016

eracare-in-malden-is-al-12,5-jaar-het-adres-voor-stoppen-met-roken-en-afvallenMALDEN – Al vele duizenden cliënten mochten het de afgelopen 12,5 jaar zelf ervaren: stoppen met roken en afvallen lukt wél met behulp van eraCare. Deze natuurgeneeskundige praktijk in Malden helpt al sinds 2004 mensen met de strijd tegen de kilo’s en roken. Therapeut Arno Vloet: “We zijn trots op deze mooie mijlpaal en hopen de komende jaren nog veel meer mensen te kunnen verblijden.” 
 
 

Succesvolle aanpak

eraCare biedt een gecombineerde aanpak die zowel de lichamelijke verslaving als de geestelijke afhankelijkheid van het roken gelijktijdig aanpakt. In 2008 werd de heer Vloet hiervoor zelfs verkozen tot beste stopondersteuner van Nederland. In 2007 is eraCare volgens dezelfde methode gestart met behandelingen om mensen te helpen bij het afvallen.

Praktijk Vloet

Maar er is meer: onder de naam Praktijk Vloet kunt u hier sinds enkele jaren ook terecht voor de meest uiteenlopende pijnklachten. Er wordt hier onder andere gewerkt met laser, een effectieve en pijnloze methode die in Nederland nog vrij onbekend is. Arno Vloet vertelt: “We behandelen onder andere hielspoor, artrose, maag- en darmproblemen en tennisarm. De enthousiaste reacties van onze cliënten maken ons werk iedere dag weer leuk en afwisselend.”

Vergoedingen

Arno is als natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de BATC, waardoor de behandelingen door de meeste zorgverzekeraars (deels) worden vergoed vanuit het aanvullend pakket.

Zomeracties

In juli en augustus hebben beide praktijken weer diverse zomeracties. Het is dus de moeite waard om de websites en Facebookpagina’s in de gaten te houden!

Kijk voor meer informatie op

eraCareeracare-stoppen-met-roken-afvallen-corry-van-wijchen-arno-vloet-groesbeekseweg-4-6581-bh-malden-bedrijfs-logo-maasvallei-netwerk
Corry van Wijchen
Arno Vloet
Groesbeekseweg 4
6581 BH Malden

Telefoon : 024-3880457

E-mail :    [email protected]
Website : www.eracare.nl