Advertentie
Advertentie Land van Cuijk

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Venray: nu al record aantal deelnemers

Gepubliceerd op: 15-06-2016

vakbeurs-uiterlijke-verzorging-venray-nu-al-record-aantal-deelnemers-maasvallei-netwerkVENRAY – Evenementenhal wil van Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Venray de komende jaren de grootste (beauty) inkoopbeurs van Zuid-Nederland maken. “Dat is ons streven. Een ambitie die haalbaar is. Er heerst veel vertrouwen in deze titel en het exposantenveld groeit ingrijpend. Nu zo’n vier maanden voor aanvang hebben we al een record aantal inschrijvingen”, zegt Giny Hurink namens Evenementenhal. 

Evenementenhal erkent de potentie en investeert daarom flink in de ambiance, de service en het programma. Dit alles in goede samenwerking met enthousiaste partners. Zo krijgen de zes beautybranches (kappers, schoonheidsspecialisten, visagisten, masseurs, pedicures en nagelstylisten) in oktober elk een eigen demoplein waar exposanten onder meer demonstraties en workshops kunnen geven.

Kappersevent: Hair Square

Ook beoogt de organisatie een Hair Square op te zetten. Een kappersevent waar trainingen, workshops en demonstraties bij te wonen zijn. “Elk jaar willen we groeien, meer bezoekers trekken en meer beleving creëren op de beursvloer”, aldus Hurink.

Positieve trend beautybeurzen

De toenemende populariteit voor Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Venray komt niet uit de lucht vallen. De beautybeurzen van Evenementenhal laten dit jaar allemaal een positieve trend zien. In Gorinchem kwamen ruim duizend bezoekers meer dan het jaar ervoor. En in Hardenberg was het exposantenveld dit jaar ook gegroeid ten opzichte van 2015.

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Venray vindt plaats in Evenementenhal op 15, 16 en 17 oktober 2016. Meer beursinformatie of aanmelden als exposant kan via: www.evenementenhal.nl/uv-venray16.

Logo-evenementenhal-venray-maasvallei-netwerkEvenementenhal Venray

De Voorde 30
5807 EZ Venray

Telefoonnummer : 0478-519790
Fax : 0478-519780

E-mail :    [email protected]
Website : www.evenementenhal.nl