Advertentie

Hofmans Interieurbouw uit Heijen netwerkt mee op de Maasvallei Netwerkbeurs Cuijk 2016

Gepubliceerd op: 15-06-2016

harry-hofmans-hofmans-interieurbouw-heijen-tumpfoto-maasvallei-netwerkHEIJEN – Ik heb absoluut iets met scheepvaart en vind het heel gaaf dat schipper Johnny van der Heide zijn schip de Andiamo ter beschikking stelt voor de Maasvallei Netwerkbeurs Land van Cuijk, zegt Harry Hofmans van Hofmans Interieurbouw uit Heijen.

Dit is de derde keer dat ik meedoe aan de Maasvallei Netwerk beurs en ik ben alweer een paar jaar lid omdat de organisatie altijd leuke artikelen over ons schrijft en goede bijeenkomsten organiseert. Sterker nog, eind juli 2014 was ik zelfs het honderdste lid van Maasvallei Netwerk. Ik ken organisator Michel Hovenkamp al een jaar of tien en we hebben al jaren een goede band met elkaar. En dat is nu precies wat ik ook wil bereiken op de Maasvallei Beurs met andere ondernemers.

Ik ben namelijk van mening dat wanneer ondernemers elkaar beter leren kennen, er draagvlak ontstaat voor business, aanbevelingen en doorverwijzingen. Dit merk ik ook in de dagelijkse praktijk en het draagt bij aan de gun-factor.

harry-hofmans-maasvallei-netwerk

Omdat ons bedrijf qua bezetting en opdrachten flink in de groei is, heb ik mijn planning aangepast om mee te kunnen doen aan deze netwerkbeurs. Juist als het heel druk is, is het goed om te blijven investeren in je netwerk. Als je de deelnemerslijst bekijkt en de berichten over deze beurs in de media volgt, weet je gewoon dat je hier bij moet zijn als onderneming. Dus 22 en 23 juni 2016, draag ik letterlijk het roer over aan mijn personeel voor de welvaart.

harry-hofmans-vincent-verbruggen-maasvallei-netwerk
Archieffoto Maasvallei.Net: links Vincent Verbruggen, rechts Harry Hofmans

Mocht u op voorhand nog vragen hebben over ons bedrijf, dan sta ik u graag te woord.

Hofmans Interieurbouwhofmans-interieurbouw-heijen-harry-hofmans-bedrijfslogo-maasvallei-netwerk
De heer Harry Hofmans
Hoogveld 5
6598 BL Heijen

Telefoon : 06-29022761

E-mail :    [email protected]
Website : www.hofmansinterieur.nl