Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


OAMKB en Fresh Next in Cuijk slaan de handen ineen

Gepubliceerd op: 14-06-2016

Fresh-Next-cuijk-logo-oamkb-en-fresh-next-in-cuijk-slaan-de-handen-ineen-persfoto-maasvallei-netwerkCUIJK – OAMKB Cuijk en Fresh Next slaan de handen ineen; vanaf nu werken ze beide vanaf de Hork 21 in Cuijk. De jonge ondernemers hebben één missie én die liegt er niet om. “Wij laten MKB’ers groeien. Door ze te ontzorgen maken we ze succesvoller”, aldus Pieter Kuenen van OAMKB Cuijk. 

Kuenen is zelf inmiddels drie jaar gevestigd aan de Hork. “Ik begon hier als eenpitter, maar inmiddels heb ik vier medewerkers. Met mijn team zorg ik ervoor dat ondernemers 24/7 online inzicht hebben in hun boekhouding. Veel is geautomatiseerd, waardoor we bij OAMKB Cuijk ook ruimte hebben om te sparren én te ondernemen. Zo ben ik specialist op het gebied van crowdfunding en coach ik ondernemers”, vertelt hij enthousiast.

Kansen

Zo is ook de samenwerking met Ruud Kempen tot stand gekomen. “Pieter is eerlijk én oprecht. Hij zegt niet alleen wat je wil horen als ondernemer. Nee, hij vertelt de zaken die je eigenlijk niet wil weten. Dat is op dat moment misschien even slikken, maar uiteindelijk zie je daardoor wel kansen en blijkt het juist heel verhelderend.”

De Cuijkse ondernemers ontdekken al snel de synergie. Met zijn bedrijf Fresh Next tilt Kempen de offline en online presentatie van MKB’ers naar een hoger niveau. “Ik houd ondernemers een spiegel voor en bied een objectieve kijk op hun bedrijf. Daarnaast ontwerpen we bij Fresh Next huisstijlen die écht passen bij je bedrijf. Die stijl kan helemaal doorgetrokken worden; van visitekaartjes tot websites, inrichting van de zaak, gevelreclame, social media en ga zo maar door”, aldus Kempen. Kuenen vult aan: “Ruud heeft creatieve ideeën waar ik nooit aan zou denken. Hij weet hoe je ‘fans’ moet maken, zoals hij dat zelf zo mooi noemt.”

Samenwerken

Met de verhuizing van Fresh Next naar De Hork brengen de heren hun samenwerking naar een hoger level. Kempen: “De lijntjes zijn nu nog veel korter. Daardoor kunnen we MKB’ers nog beter van dienst zijn. Wij zorgen dat ze klaar zijn voor de toekomst. Wij zijn dat in ieder geval.”

oamkb-cuijk-logo-oamkb-en-fresh-next-in-cuijk-slaan-de-handen-ineenOAMKB Cuijk
De heer Pieter Kuenen
De Hork 21
5431 NS Cuijk

Telefoon : 0485-351114

Website : www.onlineaccountantsmkbcuijk.nl
E-mail : [email protected]

Fresh-Next-cuijk-logo-oamkb-en-fresh-next-in-cuijk-slaan-de-handen-ineenFresh Next
De heer Ruud Kempen
De Hork 21
5431 NS Cuijk

Telefoon : 06-24725277

Website : http://freshnext.nl
E-mail : [email protected]

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.