Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Krientje Verbruggen-Kroon van Kroon Loopbaanadvies uit Rijkevoort verzorgt een inspirerende workshop voor trajectbegeleiders

Gepubliceerd op: 10-06-2016

kroon-loopbaanadvies-krientje-verbruggen-kroon-staakijzer-5-5447-bm-rijkevoort-foto1-maasvallei-netwerkRIJKEVOORT – Een workshop waarin de trajectbegeleiders eerst in kleine groepjes met elkaar hebben verkend wat hen energie geeft, wat ze er voor nodig hebben om gemotiveerd te werken, wat hen inspireert en ook: welke gedachte hen wel eens tegen houdt. Hoe dit alles in hun werk is en welke kleine stapjes te ondernemen zijn om het nog beter te krijgen.
 
 
Dat was het begin van de inspirerende workshop, verzorgd door Krientje Verbruggen-Kroon van Kroon Loopbaanadvies uit Rijkevoort. De trajectbegeleiders van Hulp bij dementie regio Noord-Limburg bespraken daarna de visie en missie van Hulp bij Dementie en hoe dit past bij hun eigen waarden, energiegevers en vaardigheden.

De trajectbegeleiders werken in een constant veranderende omgeving, de regelgeving, financiering en gestelde eisen veranderen continu. Welke veranderingen verwachten zij op korte termijn en hoe ga je daar als trajectbegeleider mee om? Na een discussie vol passie hierover, kwam de workshop tot een einde .

Krientje kijkt terug op een zeer geslaagde workshop: “het ging goed: tevreden klant en tevreden coach! Wat een gemotiveerde en inspirerende groep trajectbegeleiders. De cliënten en hun mantelzorgers én de zorgprofessionals in de dementieketen mogen in hun handen knijpen met zulke betrokken begeleiders!”

Bent u enthousiast geraakt over het concept van een workshop zoals deze? Zou u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor uw medewerkers? Ik sta u graag te woord en ik kan u vrijblijvend advies geven.

kroon-loopbaanadvies-krientje-verbruggen-kroon-loopbaanadvies-staakijzer-5-5447-bm-rijkevoort-bedrijfslogo-maasvallei-netwerk (2)Kroon Loopbaanadvies
Mevrouw Krientje Verbruggen-Kroon
Staakijzer 5
5447 BM Rijkevoort

Telefoon : 06-57322824

E-mail :    [email protected]
Website : www.kroonloopbaanadvies.nl