Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


De veelzijdige dienstverlening van Grafipoint in Beugen in beeld

Gepubliceerd op: 10-06-2016

grafipoint-drukwerk-printwerk-signing-bomeer-beugen-sterckwijk-portretfoto-marieke-patrick-beerkens-maasvallei-netwerkBEUGEN – Patrick en Marieke Beerkens van Grafipoint in Beugen verzorgen al jaren alles wat uw bedrijf nodig heeft op het gebied van huisstijl, reclame en drukwerk. In hun grote bedrijfspand zijn alle voorzieningen voor veelzijdige dienstverlening aanwezig, om een totaalpakket te kunnen leveren op het gebied van grafisch ontwerp, opmaak en fabricatie.
 
 
Het bedrijf, gevestigd op bedrijventerrein Sterckwijck in Beugen is hét aanspreekpunt in de regio voor een compleet verzorgde huisstijl. Grafipoint is veelzijdig en kan alles voor u vervaardigen; van het ontwerp van uw nieuwe bedrijfslogo tot de opmaak van iedere gewenste reclame-uiting. Ook kunt u hier terecht voor uw bedrijfskleding.

Patrick en Marieke Beerkens onderscheiden zich van andere totaalleveranciers door mogelijk te maken dat snel geleverd kan worden. Verder zijn prijsafspraken duidelijk en de klantbenadering is persoonlijk. “Dat laatste is belangrijk”, zegt Marieke. “In een persoonlijk gesprek blijkt het gemakkelijker voor ons om aan te sluiten bij de wensen van de klant. Natuurlijk behandelen wij ook aanvragen via e-mail of onze website, voor maatwerk is persoonlijk contact prettig. Een complete huisstijl verzorgen is wel wat meer dan een logo. De huisstijl bepaalt wat een bedrijf voor boodschap wil uitdragen.”

dienstverlening-grafipoint-beugen-bedrijventerrein-Sterckwijck-project-kunstwerk-De Kloostergang

De afgelopen jaren heeft Grafipoint verschillende lokale bedrijven en organisaties geholpen. Zoals wij eerder berichtten kon Grafipoint voor voetbalclub VIOS’38 op korte termijn 25 t-shirts met logo leveren.

Bijzonder was de vervaardiging van schitterende historische posterfoto’s voor ‘t Tuigleerstraatje, ter plaatse van de voormalige leerlooierij in Cuijk.

dienstverlening-de-looijerij-grafipoint-boxmeer-dagbesteding-cuijk-maasvallei-netwerk

Klanten zijn goed te spreken over de dienstverlening van Grafipoint. Het informele contact en de korte lijnen worden vaak genoemd als pluspunt van deze onderneming.

Al het drukwerk onder één dak. Ook voor het ontwerp van een compleet nieuwe huisstijl kunt u bij Grafipoint terecht. Wilt u meer weten over de veelzijdige dienstverlening van ons bedrijf? Neem gerust contact op.

Grafipoint grafipoint-drukwerk-printwerk-signing-bomeer-beugen-logo-marieke-patrick-beerkens-maasvallei-netwerk
Marieke en Patrick Beerkens
Laan de Wijze 20
5835 DS Beugen

Telefoon : 0485-575828

E-mail :    [email protected]
Website : www.grafipointboxmeer.nl