Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Ook Hoveniersbedrijf Erik Hendriks uit Wanroij schoffelt mee op de Maasvallei Netwerkbeurs Cuijk

Gepubliceerd op: 08-06-2016

rabobank-land-van-cuijk-en-maasduinen-starter-van-de-maand-erik-hendriks-hovenier-wanroijWANROIJ – De Maasvallei Netwerkbeurs Cuijk 2016 lijkt me een prima investering om in contact te komen met andere ondernemers uit de regio, zegt hovenier Erik Hendriks uit Wanroij. Het is bij ons weliswaar hoogseizoen en topdrukte, toch kies ik ervoor om deze twee dagen te benutten om mijn netwerk uit te breiden.

Wat ik bijzonder vind is dat deze netwerkbeurs in het ruim van een vrachtschip wordt gehouden en dat de organisatie van Maasvallei maar liefst twee schepen inzet om er een mooi evenement van te maken. Het spreekt me ook zeker aan dat de eerste dag besloten is voor de ondernemers onder elkaar en dat er de tweede dag alleen zakelijke bezoekers worden toegelaten.

hoveniersbedrijf-erik-hendriks-wanroij-schermafdruk2-3d-tuindesigner-maasvallei-netwerk

Persoonlijk ben ik op zoek naar ondernemers en bedrijven om mee samen te kunnen werken voor het onderhoud of de aanleg van industrieterreinen, bedrijfsterreinen en bedrijfstuinen. Bovendien lijkt deze beurs me dé gelegenheid om onze producten en diensten aan de hand van persoonlijke gesprekken onder de aandacht te kunnen brengen.

hoveniersbedrijf-erik-hendriks-Hapsedijk-8-5454-NR-Sint-Hubert-maasvallei-netwerk-foto9

Er doen allemaal verschillende soorten ondernemers en bedrijven mee aan deze beurs dus volgens mij gaat het ook een heel gezellige en leerzame beurs worden.

Mocht u naar aanleiding van deze informatie op voorhand al kennis willen maken met ons bedrijf, dan horen wij dat natuurlijk graag.

Hoveniersbedrijf Erik Hendrikslogo-hoveniersbedrijf-erik-hendriks-wanroij-maasvallei-netwerk
Postadres: Egstraat 16
5446 AB Wanroij

Werkplaats / opslag:
Hapsedijk 8
5454 NR Sint Hubert

E-mail :        [email protected]
Website :     www.hoveniersbedrijferikhendriks.nl
Facebook :  Hoveniersbedrijf Erik Hendriks