Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Mental Theo en Darkraver treden op tijdens Pump up the 90’s in Evenementenhal Venray

Gepubliceerd op: 08-06-2016

mental-theo-en-darkraver-treden-op-tijdens-pump-up-the-90s-in-evenementenhal-venray-maasvallei-netwerkVENRAY – Pump up the 90’s in Evenementenhal Venray keert in het najaar terug met een grandioze line-up: Klubbheads, Flamman & Abraxas, Darkraver en Mental Theo. Tickets voor dit muziekfeest op zaterdag 22 oktober zijn online te bestellen via www.pumpupthe90s.nl

De edities van Pump up the 90’s in Venray kennen een groeiende populariteit. Daarom is besloten om de ticketverkoop nu al te laten beginnen en de line-up voor deze editie bekend te maken. Grote namen uit de happy hardcore-wereld treden in Venray op, waaronder hét boegbeeld van de happy hardcore-muziek: Mental Theo.

Pump up the 90’s staat garant voor een knallend feest met de allerbeste muziek uit de jaren’90. Verder staat deze 90’s party bekend om haar metershoge, indrukwekkende licht- en geluidsinstallaties, waardoor een onvergetelijke muziekbeleving voor alle feestgangers wordt gecreëerd.

De kaartverkoop is inmiddels begonnen. Tickets zijn online te bestellen voor 15 euro per stuk. Meer informatie en ticketverkoop: www.pumpupthe90s.nl.

Logo-evenementenhal-venray-maasvallei-netwerkEvenementenhal Venray
De Voorde 30
5807 EZ Venray

Telefoonnummer : 0478-519790
Fax : 0478-519780

E-mail :    [email protected]
Website : www.evenementenhal.nl