Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Ook PURA Catering uit Cuijk netwerkt gezellig mee op de Maasvallei Netwerkbeurs 2016

Gepubliceerd op: 06-06-2016

pura-catering-ruud-schouenberg-laagveld-16-5431-nx-cuijk-artikel-maasvallei-netwerk-beurs-2016- (1)CUIJK – We zijn al enige tijd lid van Maasvallei Netwerk en daar doen we eigenlijk nog te weinig mee, geeft het kersverse boegbeeld van PURA Catering uit Cuijk, Ruud Schouenberg aan.

En dáár gaat natuurlijk verandering in komen want, we hebben veel nieuws te delen met de regio. We werken landelijk en we willen onze uitstraling van “Totaal Cateraar” veel meer naar buiten toe uitdragen.

Ik ben vanwege mijn achtergrond en specialisatie in de vending-industrie toegetreden bij PURA Catering in Cuijk. Vending is vakjargon voor automaten en dan moet u denken aan koffie- , fris- ,snack- en versautomaten. En daar onderscheiden wij ons enorm in. Wij vullen de automaten bij onze klanten elke dag met overheerlijke vers belegde broodjes, salades, zuivel, snacks en frisdranken. Ook de trend van gezonde voeding nemen we mee in ons assortiment.

pura-catering-ruud-schouenberg-laagveld-16-5431-nx-cuijk-artikel-maasvallei-netwerk-beurs-2016- portretfoto

 

Ik mag wel zeggen dat we het grootste deel van onze voorstellen daadwerkelijk in opdrachten zien terugkomen. We gaan naar de klanten toe met een proefpakket., zodat men proeft hoe de producten uit onze automaten smaken en men staat vaak versteld van de kwaliteit, de smaak en de versheid van onze producten. Ja, en dan is de keuze snel gemaakt hoor!

Wij doen mee aan de Maasvallei Netwerkbeurs Land van Cuijk en omstreken, omdat wij gevestigd zijn in Cuijk en graag met andere ondernemers in contact komen.. Dat is goed voor onze naamsbekendheid, want we faciliteren niet alleen maar automaten. We verzorgen ook ontbijtsessies, lunches, diners, buffetten en maaltijden bij bedrijven en particulieren op locatie. Ook verzorgen we de gehele catering bij feesten, beurzen, partijen en evenementen. Zodra men iets te vieren heeft, kan men eigenlijk niet om PURA heen, besluit de 45-jarige Ruud Schouenberg uit Belfeld.

PURA Catering Cuijkpura-catering-ruud-schouenberg-laagveld-16-5431-nx-cuijk-artikel-bedrijfslogo-maasvallei-netwerk-beurs-2016- (7)
Laagveld 16
5431 NX  Cuijk

Telefoon : 0485-33 52 10
Fax : 0485-33 52 19
Mobiel : 06-47496884

E-mail :     [email protected]
Website :  www.pura-catering.nl