Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Evenementenhal Venray presenteert nieuwe beurstitel: Bouw & Installatie Zuid-Nederland

Gepubliceerd op: 06-06-2016

evenementenhal-venray-presenteert-nieuwe-beurstitel-bouw-installatie-zuid-nederlandVENRAY – In aanloop naar de Dag van de Bouw (4 juni) presenteert Evenementenhal de nieuwe beurstitel: Bouw & Installatie Zuid-Nederland. De vakbeurs in Venray heeft als doel de Zuid-Nederlandse bouw- & installatiebranche bij elkaar te laten brengen om zo samen nog meer uit de woning- en utiliteitsbouw te halen. 

Hoe halen we als Zuid-Nederlandse bouw- & installatiebranche samen meer uit woning- en utiliteitsbouw? Aan de hand van deze vraag wordt Bouw & Installatie Zuid-Nederland mede vormgegeven. Daarnaast trekt de beursorganisatie van Evenementenhal op met deskundige partners, zoals Bouw Advies Instituut en Holland Solar.

Ketensamenwerking

Evenementenhal kiest bewust voor de combinatie bouw en installatie. “Duurzaam en energiezuinig bouwen en renoveren gaat hand in hand met slimme installaties”, zegt Pieter van Bussel van Evenementenhal. “De vraag naar renovatie en nieuwbouw neemt toe, ook in Zuid-Nederland. Dat vraagt van zowel de bouw- als de installatiebranche een antwoord op maat, want de consument en het bedrijfsleven willen comfortabel en energiezuinig wonen. In de branches moeten de handen daarom ineen worden geslagen. Op deze vakbeurs presenteren wij die ketensamenwerking.”

evenementenhal-venray-presenteert-nieuwe-beurstitel-bouw-installatie-zuid-nederland-logo

Zuid-Nederlandse cases in beeld

Opvallende en innovatieve bouwprojecten uit Zuid-Nederland krijgen op de beursvloer speciale aandacht. Daarnaast is er een Demo & Experience Plein. Voor exposanten biedt dit de mogelijkheid om hun nieuwste innovaties en toepassingen te presenteren en demonstreren.

Themazones op beursvloer

Er worden op de beursvloer ook themazones ingericht: bouw en installatie. Onder installatie valt ook Energie & Besparing. Op deze themazones krijgen exposanten en bezoekers de kans kennis en deskundigheid te delen over verschillende thema’s, zoals modulair bouwen en nul op de meter. Daarnaast biedt Bouw & Installatie Zuid-Nederland een kennisprogramma aan met deskundige sprekers uit de branche.

Beursinformatie

Bouw & Installatie Zuid-Nederland vindt plaats op 1, 2 en 3 november in Evenementenhal Venray. Belangstellenden kunnen zich als exposant aanmelden via www.evenementenhal.nl/bouwinstallatie. Hier is ook meer beursinformatie te vinden.

Logo-evenementenhal-venray-maasvallei-netwerkEvenementenhal Venray

De Voorde 30
5807 EZ Venray

Telefoonnummer : 0478-519790
Fax : 0478-519780

E-mail :    [email protected]
Website : www.evenementenhal.nl