Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Inspirerende lezingen, verrassende workshops en tachtig exposanten in Ebben Inspyrium

Gepubliceerd op: 03-06-2016

gezondheidsbeurs-land-van-cuijk-beers-olga-verweijen-aik-ducaat-portretfoto-vooraankondiging-maasvallei-netwerkCUIJK – De Gezondheidsbeurs Land van Cuijk & Noord-Limburg – die op zaterdag 24 en zondag 25 september wordt georganiseerd in het Ebben Inspyrium in Cuijk – krijgt steeds meer vorm. Organisator Aik Ducaat kijkt er naar uit. “Het wordt een inspirerend dagje uit; dit wil je echt niet missen!”

Dankzij diverse onderdelen belooft het evenement een ware belevenis te worden. Ducaat legt uit: “We hebben een proefplein waar iedereen kan genieten van regionale heerlijkheden. Op het mobiliteitsplein kunnen mensen een parcours afleggen met een e-bike. Geïnteresseerd in hybride rijden? Dan is het zelfs mogelijk om een route door het Land van Cuijk af te leggen.”

Uitgebreid aanbod

Hij gaat verder: “Vergeet ook het uitgebreide aanbod in het gezondheidstheater niet. Vrouwenpoli Boxmeer en het Netwerk Positieve Gezondheid geven hier bijvoorbeeld inspirerende lezingen. Daarnaast staan er ook verrassende workshops op het programma. De aankomende tijd zullen daar nog veel leuke activiteiten aan toegevoegd worden. Via onze website www.degezondheidsbeurs.nl en social media zijn die onthullingen op de voet te volgen.”

gezondheidsbeurs-banner-cuijk-maasvallei-netwerk-inspyrium-cuijk

Aan alles heeft de organisatie gedacht. Er is zelfs kinderopvang aanwezig, zodat de ouders in alle rust langs de verschillende stands kunnen lopen. Een hapje eten of even uitrusten met een drankje; dat kan op het natuurlijke horecaplein. “Onze industriële én duurzame locatie in een unieke groene omgeving sluit perfect aan op dit evenement, waarbij we tevens ondersteuning krijgen van studenten van het ROC.”

Ware belevenis

“En dan hebben we het nog niet eens over de grote diversiteit aan exposanten gehad. Hier wordt de gezondheidssector in de breedste zin van het woord gepresenteerd aan de hand van de volgende acht thema’s: Gezondheid, Beauty & Wellness, Eten & Drinken, Wonen & Leven, Zorg & Welzijn Kids, Vakantie & Vrije tijd en Dienstverlening & Maatschappij. Tachtig bedrijven uit de regio zullen zich presenteren, waarbij we nadrukkelijk aansturen op de interactie met bezoekers. De Gezondheidsbeurs wordt dus écht een belevenis.”

Ga voor meer informatie over de beurs naar www.degezondheidsbeurs.nl.

De Gezondheidsbeursgezondheidsbeurs-land-van-cuijk-beers-olga-verweijen-aik-ducaat-logo-vooraankondiging-maasvallei-netwerk
Beerseweg 45
5431 LB Cuijk NL

Telefoon : 0485-312021

E-mail :    [email protected]
Website : www.degezondheidsbeurs.nl