Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Kraanverhuurbedrijf van Dieten hijst mee op de Maasvallei Netwerkbeurs Cuijk 2016

Gepubliceerd op: 02-06-2016

van-dieten-ijskraanverhuur-telescoopkraan-albert-van-dieten-de-horn-5-5443-ma-haps-bouw-afferden-bergen-maasvallei-netwerk (7)AFFERDEN – Toen ik opgeroepen werd voor de dienstplicht, heb ik in het leger mijn vrachtwagenrijbewijs gehaald en een aanvullende opleiding gevolgd om graafmachinemachinist te kunnen worden, zegt kraanmachinist Albert van Dieten.

Mijn Indonesische sergeant drilde me in die tijd, letterlijk richting de telescoopkraan van het leger. Nu waren deze voertuigen mij niet helemaal onbekend, want toen ik nog bij mijn ouders op de boerderij in Beugen woonde vroeger zag ik ze vaak voorbij rijden in het dorp.  En zodoende is mijn carrière als kraanmachinist begonnen in het leger op een legergroene telescoop hijskraan die 20 meter kon uitschuiven.

van-dieten-ijskraanverhuur-telescoopkraan-albert-van-dieten-de-horn-5-5443-ma-haps-bouw-afferden-bergen-maasvallei-netwerk (5)

Eenmaal afgezwaaid in het leger heb ik eerst een half jaar voor een aannemer gewerkt die om een kraanmachinist verlegen zat. Ondertussen had ik netjes mijn papieren gehaald en heb zelf een eigen kraanwagen aangeschaft om zelfstandig leuk werk te kunnen aannemen. Sinds januari dit jaar doe ik dit al 20 jaar voor eigen rekening en risico. Om mij te kunnen onderscheiden ten opzichte van andere kraanmachinisten die op uurbasis werkte, ben ik projecten gaan aannemen. Zodoende wisten mijn opdrachtgevers altijd waar ze aan toe waren in de bouw.

van-dieten-ijskraanverhuur-telescoopkraan-albert-van-dieten-de-horn-5-5443-ma-haps-bouw-afferden-bergen-maasvallei-netwerk (2)

De crisis was natuurlijk een moeilijke periode om door te komen, maar het laatste half jaar word ik veel meer gebeld, krijg veel offerte aanvragen en heb het momenteel enorm druk met allerlei klussen en opdrachten. Als het even kan maak ik wat foto’s op de werken om door te plaatsen op mijn Facebookpagina. Hier krijg ik altijd leuke reacties op.

Ik doe mee aan de Maasvallei Netwerkbeurs vanwege de grote diversiteit aan regionale ondernemers die meedoen. Bovendien is het altijd goed om ook met andere ondernemers in de regio kennis te maken en gewoon ontspannen met elkaar sparren. Daarom vind ik het beslist de moeite waard om twee dagen te investeren in deze mooie netwerkbeurs.

van-dieten-ijskraanverhuur-telescoopkraan-albert-van-dieten-de-horn-5-5443-ma-haps-bouw-afferden-bergen-maasvallei-netwerk (9)

Toen ik een aantal jaren geleden de ABU klem voor de bouw heb uitgevonden, ben ik ook op zoek gegaan naar ondernemers om mee samen te werken. Toen we eenmaal zo ver waren om de arbeidsinspectie het prototype te laten zien, stonden ze letterlijk met hun ogen en oren te knipperen omdat mijn idee zo eenvoudig en goed was. Men heeft me toen ook ter plekke geadviseerd om er patent op te claimen en ik moet zeggen dat ik tot op de dag van vandaag nog heel blij ben met dit advies. De verkoop loopt gestaag en het product krijgt steeds meer bekendheid.

logo-albert-van-dieten-kraanverhuur-haps-maasvallei-netwerk

Van Dieten Hijskraanverhuur
De heer Albert van Dieten
De Horn 5
5443 MA Haps

Telefoon : 06-53167472

E-mail :    [email protected]
Website : www.vandieten.info