Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


RV Advocatuur uit Grave netwerkt goed geregeld mee tijdens de Maasvallei Netwerkbeurs Cuijk 2016

Gepubliceerd op: 01-06-2016

rv-advocatuur-remco-vos-dokter-kanterslaan-290-5361-nm-grave-ondernemingsvragen-maasvallei-netwerk-1GRAVE – Onlangs ben ik voor de eerste keer naar de Maasvallei Netwerk Open Coffee bijeenkomst geweest en dat is mij goed bevallen, zegt mr. Remko Vos van RV Advocatuur en Stichting Ondernemingsvragen uit Grave.

In februari 2002 ben ik advocaat geworden. Eerst ben ik rechten gaan studeren in Nijmegen en ik heb later de beroepsopleiding voor de advocatuur genoten. Sinds vorig jaar zijn we begonnen met Stichting Ondernemingsvragen omdat wij vinden dat ondernemers snel en concreet antwoord moeten kunnen krijgen op hun juridische vragen. Voor een bescheiden bedrag per jaar kunnen ondernemers en bedrijven bij ons terecht voor hun juridische vraagstukken.

Wij onderscheiden ons met een laagdrempelig advocatenkantoor. Wij zijn onafhankelijk, werken met korte lijnen en direct contact. Persoonlijk contact vinden wij ook heel belangrijk en daarom komen we ook graag bij de ondernemers en bedrijven langs om uit te leggen hoe toegankelijk wij zijn. Ik heb altijd belangstelling gehad voor het civiele recht, en mensen kunnen bij ons ook terecht voor juridisch advies, advocatuur, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en contractenrecht. Door onze ervaring zijn we heel breed georiënteerd en we hebben een netwerk van specialisten om ons heen voor aanvullende rechtsgebieden.

rv-advocatuur-remco-vos-dokter-kanterslaan-290-5361-nm-grave-ondernemingsvragen-maasvallei-netwerk-2

Wij zijn lid geworden van Maasvallei Netwerk omdat wij sinds vorig jaar kantoorhouden in Grave en meer naamsbekendheid willen genereren in de regio. Daarom doen wij ook mee aan de Maasvallei Netwerkbeurs Land van Cuijk en omstreken om zodoende ook persoonlijk in contact te kunnen treden met de deelnemers en bezoekers. Als er geen zittingen zijn kom ik ook graag naar de Open Coffee bijeenkomst, want die vind ik heel nuttig.

Indien u ondernemersvragen heeft stel ik het zeer op prijs als u me belt of aanspreekt, want da’s goed geregeld bij ons.

Stichting Ondernemingsvragenrv-advocatuur-remco-vos-dokter-kanterslaan-290-5361-nm-grave-ondernemingsvragen-maasvallei-netwerk-bedrijfs-logo
RV Advocatuur
Mr. H.W.M. (Remko) Vos
Dokter Kanterslaan 290
5361 NM Grave

Telefoon : 0486-851562
Fax : 0486-755170

E-mail :    [email protected] of [email protected]
Website : www.rvadvocatuur.nl of www.stichtingondernemingsvragen.nl