Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Jurimark uit Nijmegen netwerkt beschermend mee op de Maasvallei Netwerkbeurs Cuijk 2016

Gepubliceerd op: 01-06-2016

jurimark-nijmegen-bas-pels-modellen-merken-beursfoto-maasvallei-netwerkNIJMEGEN – Ik doe mee aan de Maasvallei Netwerkbeurs in Cuijk omdat deze beurs de gelegenheid is om met andere ondernemers te praten over het beschermen van merken, bedrijfsnamen, modellen en wet- en regelgeving. Het voordeel van beschermde producten is dat niemand anders zonder toestemming van de gerechtigde gebruik mag maken van het idee, zegt directeur mr. drs M. (Bas) Pels van Jurimark uit Nijmegen.

Een beschermd merk is bovendien ook crisisproof, biedt strategische meerwaarde en schept rust en zekerheid. Het is voor mij de tweede keer dat ik meedoe aan de Maasvallei Netwerk beurs. Via het netwerk doe ik leuke contacten op en het houdt mijn naamsbekendheid op peil. Alhoewel ik landelijke bekendheid geniet, vind ik het ook belangrijk om op regionaal niveau in contact te treden met ondernemers en bedrijven. Ik zie ook dat er allemaal verschillende soorten bedrijven meedoen waarvan ik van een aantal zeker weet dat we iets voor elkaar kunnen betekenen.

jurimark-nijmegen-bas-pels-profielfoto-maasvallei-netwerk

Indien u op voorhand al meer informatie wilt hebben over mijn vakgebied en expertise, dan bent u van harte welkom om contact met mij op te nemen.

Jurimarklogo-jurimark-bas-pels-nijmegen-maasvallei-netwerk
mr. drs M. (Bas) Pels
Tolhuis 20-12
6537 LW Nijmegen

Telefoon : 024-3739470
Fax : 024-3739473

E-mail :    [email protected]
Website : www.jurimark.nl