Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Ook de Ballonnengigant uit Gennep netwerkt feestelijk mee op de Maasvallei Netwerkbeurs in Cuijk

Gepubliceerd op: 30-05-2016

Erwin Leenders van de ballonnengigant uit BennepGENNEP – Het begint bijna een traditie te worden: het wordt nu de vierde keer dat we meedoen aan de Maasvallei Netwerkbeurs. En ook alweer de vierde keer dat we dit mooie bedrijfsevenement feestelijk mogen aankleden en versieren met ballonnen, zegt directeur Erwin Leenders van de Ballonnengigant uit Gennep.

Wij komen in beeld zodra er iets te vieren valt. Een verjaardag, jubileum, bruiloft, presentatie, opening, open dag, business event, braderie of een concert. Wij hebben daar de feestartikelen voor en we kunnen we het feest van A tot en met Z voor u verzorgen. Ook voor wat betreft de catering geldt dat wij alles voor u regelen: tafels, stoelen, bestek, glaswerk, garderobe, linnen, de tent, interne bewegwijzering, mobiele toiletten, de hostesses en vergunningen. Kortom, alles wordt feestelijk voor u verzorgd!

open-coffee-cuijk-2016-maasvallei-netwerk

We genieten landelijke bekendheid, maar we vinden het zeker zo belangrijk om regionaal goed in beeld te blijven. Voor ons begon het allemaal met een klein winkeltje in Gennep en van daaruit zijn we enorm gegroeid met ons bedrijf. Ik ben ook zeer benieuwd wie we allemaal mogen ontmoeten op de Maasvallei Netwerkbeurs Cuijk 2016.

Op onze Facebookpagina plaatsen wij foto’s van projecten en feestelijke aangelegenheden die wij al hebben mogen verzorgen.

De Ballonnengigant
Logterheuvel 35logo-ballonnengigant-gennep-maasvallei-netwerk
6591 HE Gennep

Postbus 136
6590 AC Gennep

Telefoon : 0485-542086
Mobiel :  06-45094423

Website : www.deballonnengigant.nl
E-mail : [email protected]