Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Lasbedrijf Peter Snel uit Gennep last mee aan de Maasvallei Netwerk Beurs Land van Cuijk en omstreken

Gepubliceerd op: 30-05-2016

lasbedrijf-peter-snel-gennep-brabantweg-11-foto-1-maasvallei-netwerkGENNEP – Ik ben helemaal geen netwerker, zegt Peter Snel van het gelijknamige lasbedrijf uit Gennep, ik werk met mijn handen. Voor de Maasvallei Beurs maak ik graag een uitzondering, want het lijkt me gewoon een goed idee om eens van gedachten te wisselen met andere ondernemers uit de regio.

Hoofdzakelijk restaureer ik klassieke auto’s of ik ben druk aan het lassen, stralen, boren, slijpen, vijlen en coaten aan carrosserieën van auto’s of kleine bedrijfswagens. Ja en licht constructiewerk of kleinschalig montagewerk, dat komt ook voor. Als het maar werkzaamheden zijn die ik hier in de werkplaats kan uitvoeren, want mijn klanten rekenen doorgaans op mijn aanwezigheid hier.

lasbedrijf-peter-snel-gennep-brabantweg-11-foto-3-maasvallei-netwerk

Het valt me op dat de bedrijven die mee doen uit alle hoeken van de regio komen en de diversiteit van de bedrijven groot is, dus deze boot wil ik beslist niet missen. Ik verwacht veel leuke ondernemers te mogen ontmoeten en leren kennen om zodoende mijn netwerk een beetje uit te breiden.

Verder kan in niet anders dan andere ondernemers aanmoedigen om mee te doen aan deze mooie contactgelegenheid voor bedrijven. Ik vind het heel goed dat de eerste dag eerst is voor de ondernemers onderling en dat pas op de tweede dag zakelijke bezoekers komen. Dat geeft ons ondernemers goed de gelegenheid kennis te maken en te onderzoeken waar onze raakvlakken liggen.

Snel een lasklus? Bel Lasbedrijf Peter Snel
Brabantweg 11 (nabij het tankstation)
6591 HV Gennep

Telefoon :  0485-324651
Mobiel : 06-55926083

E-mail : [email protected]