Advertentie

Het Stagebureau Land van Cuijk en Noord-Limburg netwerkt innoverend mee op de Maasvallei Netwerkbeurs Cuijk 2016

Gepubliceerd op: 30-05-2016

stagebureau-land-van-cuijk-en-noord-limburg-reinoud-dik-handelstraat-3-5831-av-boxmeer-maasvallei-netwerk-1BOXMEER – Het Stagebureau Land van Cuijk en Noord-Limburg is ontstaan vanuit de werkgroep Noordelijke Maasvallei. Het bestuur van de Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg  hebben dit idee opgepakt en in samenwerking met de gemeentes, concreet in de praktijk gebracht, zegt projectcoördinator Reinoud Dik.

Sinds onze oprichting zijn we ook meteen lid geworden van Maasvallei Netwerk omdat netwerken voor ons heel belangrijk is. Daarom doen we ook graag mee aan de Maasvallei Netwerkbeurs. Interessant is ook dat de Maasvallei ondernemers en bestuurders uit naburige regio’s zoals het Rijk van Nijmegen, Wijchen, Venray, Uden en zelfs de Peel en Maas weet te betrekken.

We hebben veel te bieden aan studenten. Er is hier een diversiteit aan mkb-bedrijven, regionale industrie en er zijn veel multinationals. Het gebied is een hotspot voor food, farma en health, agrotechnologie en logistieke dienstverlening. De provincie Noord-Brabant heeft daarbij speciale aandacht voor deze sectoren in het samenwerkingsverband AgriFood Capital. Het gebied ligt in de Euregio Rijn-Waal en vormt zo een springplank naar Europa. Internationale vriendschapsbanden van lokale overheden en bedrijfsleven reiken zelfs tot ver buiten Europa.

Op onze vernieuwde website kunt u zien welke bedrijven, organisaties en instellingen op zoek zijn naar stagiairs. Ons doel is om meer stageplekken te creëren en in te vullen.

stagebureau-land-van-cuijk-en-noord-limburg-reinoud-dik-handelstraat-3-5831-av-boxmeer-maasvallei-netwerk-2

Bestuurslid Geert-Jan Derks van Derks Schilders uit Grave gaf eerder aan dat het belangrijk is dat het Stagebureau meedoet aan de Maasvallei Netwerkbeurs om in contact te blijven met bedrijven en ondernemers in de regio. “Om de jeugd perspectief te bieden en in de regio te houden is het van belang dat er stageplekken gecreëerd worden om de medewerkers van de toekomst kansen te geven. Het Stagebureau wordt gefinancierd door de deelnemende Gemeentes en door de Industriële Kring Land van Cuijk en Noord Limburg. Echt alle bedrijven, organisaties en instellingen, actief in alle branches en sectoren hebben baat bij het Stagebureau.”

Stagebureau Land van Cuijk en Noord-Limburgstagebureau-land-van-cuijk-en-noord-limburg-logo-handelstraat-3-5831-av-boxmeer-maasvallei-netwerk-3
Projectcoördinator Reinoud Dik
Handelstraat 3
5831 AV Boxmeer

Telefoon : 06 53196738

E-mail :     [email protected]
Website : www.ervaarhet.nl