Advertentie

DSRfood uit Mook netwerkt smakelijk mee tijdens de Maasvallei Netwerkbeurs Land van Cuijk en omstreken

Gepubliceerd op: 30-05-2016

smakelijkMOOK – DSRfood netwerkt smakelijk mee. – Sinds DSRfood Mook lid is geworden van Maasvallei Netwerk hebben we veel nieuwe ondernemers leren kennen, zegt Daniëlle Verhoeven. Ook krijgen we altijd erg leuke reacties op de artikelen die we plaatsen op Maasvallei.Net. In die zin biedt de organisatie een prachtig podium voor ondernemers!

DSRfood netwerkt smakelijk mee

Het liefst zou ik natuurlijk de hele catering willen verzorgen voor de Maasvallei Netwerk beurs, maar het is natuurlijk heel begrijpelijk dat de organisatie van de Jan van Cuijk-boot dit voor haar rekening neemt. Gelukkig hebben we wél de gelegenheid gekregen om tussendoor wat smakelijke hapjes aan te bieden aan de ondernemers en de bezoekers op de tweede dag. Het is voor ons de eerste keer dat we meedoen aan de Maasvallei-beurs. We hebben al een aantal netwerkbijeenkomsten bezocht en we willen heel graag laten proeven wat we kunnen.

smakelijk

We kunnen andere ondernemers uit de regio echt aanbevelen om ook in te schrijven voor deze beurs en mee te doen want deze beurs is dé gelegenheid om goed in beeld te komen bij bedrijven, organisaties en instellingen. Bovendien is het altijd goed om nieuwe mensen te leren kennen en je netwerk uit te breiden.

Indien u meer wilt weten over bedrijfscatering bij u op locatie, bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen voor vrijblijvende informatie.

DSR food MookLogoDSRfood-maasvallei-netwerk
Mevrouw Daniëlle Verhoeven
Sint Antoniusstraat 12
6585 WX Mook

Telefoon : 06-27626317

E-mail :    [email protected]
Website : www.dsrfood.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.