Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Sfeerimpressie Maasvallei Netwerk Open Coffee Land van Cuijk op de Jan van Cuijk-boot

Gepubliceerd op: 27-05-2016

jan-van-cuijk-boot-maaskade-open-coffee-tv-opname-omroep-land-van-cuijk-maasvallei-netwerkCUIJK – Sfeerimpressie – De Maasvallei Netwerkbijeenkomst was wederom zeer geslaagd deze morgen vanwege het nieuwe concept dat in het teken staat van samenwerkingen. Deze ochtend waren we te gast bij de heer Huub Niessen van de Jan van Cuijk-boot aan de Maaskade in Cuijk.

We hebben een tafelgesprek in het leven geroepen om samen met betrokken ondernemers en bestuurders te praten over belangrijke onderwerpen in het Land van Cuijk zoals bijvoorbeeld glasvezelverbindingen. De foto’s van deze sfeerimpressie zijn gemaakt door de heer Gerard Kruijsen van Kruijsen Fotodesign uit Ottersum.

sfeerimpressie

Op de foto hierboven zitten naast elkaar de heren Piet van Duijnhoven van D&D Mechatronics Boxmeer, Ger de Haan van Klaver Expertise Cuijk, Mary Jordans van J&K Automatisering Oploo, Frans van Schayik vice-voorzitter bestuur LVCNET / voor de Industriële Kring.

sfeerimpressie

In samenwerking met Omroep Land van Cuijk worden op de netwerkbijeenkomsten televisieopnames gemaakt over de thema’s en komen de ondernemers aan het woord die in het kort iets vertellen over hun bedrijf.

sfeerimpressie

Tijdens het tafelgesprek werd duidelijk onderstreept dat met steun van de overheid, het bedrijfsleven, organisaties, verenigingen, vrijwilligers en ambassadeurs alles geregeld en klaar is om glasvezelinternet in het Land van Cuijk te kunnen realiseren. Dit geldt voor de kernen en de buitengebieden, waar het nu om draait is het draagvlak van de inwoners uit de regio. Iedereen is het er mee eens dat we over een paar jaar niet meer zonder snelle internetverbindingen kunnen, dus is het noodzakelijk dat iedereen een glasvezelabonnement gaat afsluiten bij LVCNET. Het is wellicht nog interessant om te weten dat alle investeringen die tot op heden gedaan zijn terugvloeien in de regio. Dit geldt straks ook voor de operationele werkzaamheden, want die worden uitgevoerd door bedrijven uit de regio, dus indirect ook goed voor de werkgelegenheid.

sfeerimpressie

Tijdens de Maasvallei Netwerk Open Coffee Land van Cuijk kunnen de ondernemers onder het genot van een kopje koffie of thee naamsbekendheid genereren voor hun bedrijf, producten promoten, samenwerkingen opzoeken en ideeën uitwisselen.

sfeerimpressie

Sfeerimpressie: Op de afbeelding hierboven staat links Willeke van Uden van Omroep Land van Cuijk. Rechts staat Juleke van der Linden die namens Maasvallei interviews afneemt bij de ondernemers en in het midden cameraman Twan Toonen.

sfeerimpressie

Deze eerste uitzending zal in de eerste week van juni uitgezonden worden op de regionale tv zender op Ziggo kanaal 40 en op Youtube. Meer informatie volgt in de loop van volgende week.

Zakenservice – Maasvallei Netwerk
Organisator Michel Hovenkamp
Lionstraat 8
5831 AK Boxmeer

Telefoon : 024-2100220
Mobiel : 06-26494980

E-mail :    [email protected]
Website : www.maasvallei.net

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.