Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Ondernemers Vakdagen 2016 in Evenementenhal Venray: deel je passie!

Gepubliceerd op: 27-05-2016

ondernemers-vakdagen-2016-in-evenementenhal-venray-deel-je-passie-sfeerimpressie-maasvallei-netwerk (2)VENRAY – Na het succes van de jubileumeditie in 2015 met een record aantal deelnemers aan Ondernemers Vakdagen in Evenementenhal Venray, is de beursorganisatie volop bezig met de voorbereiding op de zesde editie op 4, 5 en 6 oktober. Bijna 80 ondernemers hebben zich op dit moment al aangemeld voor het driedaagse beursevenement. 

Thema: deel je passie!

Het thema voor de editie in 2016 is ‘Deel je passie!’. Dit is gekozen naar aanleiding van vorig jaar. “Wij vroegen aan ondernemers welk woord het beste bij hen past. ‘Passie’, hoorden wij vaak. En daarom is dat het thema van deze editie. Wij nodigen zoveel mogelijk ondernemers uit om deze passie met ons en alle bezoekers te delen”, zegt Robert Hoelen namens Evenementenhal Venray.

Dé business netwerkbeurs voor Limburg en Oost-Brabant

Ondernemers Vakdagen wordt voor het zesde jaar op rij gehouden. Dé business-to-business netwerkbeurs voor Limburg en Oost-Brabant telt ruim 140 exposanten en kan rekenen op bijna 5.000 bezoekers, bestaande uit beslissers uit het regionale bedrijfsleven, MKB-ondernemers, ondernemend Limburg en Oost-Brabant uit verschillende branches.

Regionale kracht

Grote partners zoals MKB-Limburg en BS Morgen zijn ook dit jaar van de partij. Naast een beursvloer zijn er op deze dagen meerdere netwerkmomenten, komen diverse sprekers aan het woord, vinden er borrels en informatieve sessies plaats. Samen met ondernemersverenigingen en kennisnetwerken uit de regio Limburg en Oost-Brabant zet Evenementenhal Ondernemers Vakdagen op. Regionale kracht is hierbij een sterke basis om drie dagen lang intensief op verder te bouwen.

Ondernemers die ook zeker niet willen ontbreken op dit platform, kunnen zich eenvoudig online aanmelden als deelnemer via www.evenementenhal.nl/ondernemersvakdagen.

Logo-evenementenhal-venray-maasvallei-netwerkEvenementenhal Venray

De Voorde 30
5807 EZ Venray

Telefoonnummer : 0478-519790
Fax : 0478-519780

E-mail :    [email protected]
Website : www.evenementenhal.nl