Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Omroep Land van Cuijk in Boxmeer start met zakelijk tvprogramma “Ondernemen in de Maasvallei”

Gepubliceerd op: 26-05-2016

maasvallei-netwerk-juleke-van-der-linden-michel-hovenkamp-land-van-cuijk-ondernemen-in-de-maasvalleiBOXMEER – Omroep Land van Cuijk gaat in samenwerking met de organisatie van Maasvallei Netwerk een nieuwe reeks zakelijke tvprogramma’s maken met als werktitel “Ondernemen in de Maasvallei”.

De eerste opname vindt plaats op de Jan van Cuijk-boot aan de kade in Cuijk tijdens de Maasvallei Netwerk Open Coffee Land van Cuijk. De inhoud van het eerste programma gaat over belangrijke ontwikkelingen in het Land van Cuijk voor de bedrijven en ondernemers. Aan het woord komen Open Coffee bezoekers, deelnemers aan de Maasvallei Netwerk beurs Cuijk en bestuurders en ondernemers die zich inzetten voor glasvezel internetverbindingen in het Land van Cuijk.

Voorstelronde:
Huub Niessen van de Jan van Cuijk boot

Tafelgesprek over Glasvezel in het Land van Cuijk
Ger de Haan van Klaver Expertise Cuijk
Mary Jordans van J&K Automatisering Oploo
Piet van Duijnhoven van D&D Mechatronics, Boxmeer
Frans van Schayik Vice-voorzitter bestuur LVCNET / voor de Industriële Kring
Michel Hovenkamp van Maasvallei Netwerk als gespreksbegeleider

Tussen alle bedrijven door zal Juleke van der Linden namens Maasvallei Netwerk interviews afnemen bij de Open Coffee-ondernemers die voor de camera een korte pitch over hun bedrijf willen vertellen.

maasvallei-netwerk-open-coffee-cuijk-netwerkbijeenkomst-archief-foto-2016-04-29-8

Op de afbeelding hierboven staat links Juleke van der Linden en rechts Willeke van Uden van Omroep Land van Cuijk. We wilden al heel lang een zakelijk televisieprogramma lanceren voor de ondernemers en bedrijven in het Land van Cuijk en we zijn enorm blij met de samenwerking van de Maasvallei ondernemers.

Deze eerste uitzending zal in de eerste week van juni uitgezonden worden op de regionale tv zender op Ziggo kanaal 40 en op Youtube. Meer informatie volgt in de loop van volgende week.

Zakenservice – Maasvallei NetwerkMaasvallei_Netwerk_Nieuwslogo
Organisator Michel Hovenkamp
Maasstraat 8R
5431 EB Cuijk

Telefoon : 024-2100220
Mobiel : 06-26494980

E-mail :    [email protected]
Website : www.maasvallei.net