Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Econsultancy Boxmeer met stand op PROVADA 2016

Gepubliceerd op: 25-05-2016

econsultancy-boxmeer-met-stand-op-provada-2016BOXMEER – Econsultancy staat samen met drie toonaangevende Achterhoekse bedrijven en de gemeenten van de West Achterhoek in een gezamenlijke grote stand op de PROVADA 2016.

Het aftellen is weer begonnen voor PROVADA 2016! In de afgelopen twaalf jaar is het uitgegroeid tot het jaarlijkse platform voor de vastgoedbranche. Gedurende drie dagen treffen vastgoed (gerelateerde) partijen elkaar om plannen, ideeën en visies met elkaar te delen. Het is inmiddels uitgegroeid tot een inhoudelijk netwerkevenement waar alle belangrijke (grote, maar ook kleine) organisaties, die wonen werken en winkelen interessant en comfortabel maken, aanwezig zijn. 

Ondanks de sterke opmars van internet is er nog steeds een grote behoefte aan persoonlijke ontmoetingen en het op doen van nieuwe informatie. Op de PROVADA kunnen bezoekers, maar ook standhouders onderling met klanten praten, (vervolgens)afspraken maken, maar ook geïnspireerd worden door presentaties, lezingen en debatten.

econsultancy-boxmeer-met-stand-op-provada-2016-logo

Econsultancy.nl staat op de provada

Econsultancy staat samen met 4 gemeentes van de West-Achterhoek (Bronckhorst, Oude IJsselstreek, Montferland en Doetinchem) en de bedrijven Klaassen Groep, Bruggink Bouw en VDR vastgoed met een stand op de PROVADA in Amsterdam.

De PROVADA wordt met name bezocht door vastgoedinvesteerders en grote project ontwikkelaars, die op deze beurs onder meer op de hoogste worden gebracht van (nieuwe) mogelijke vestigingsplekken voor bedrijven en industrie en investeringsmogelijkheden op het terrein van vastgoed en bedrijventerreinen in Nederland.
Econsultancy wil laten zien met welke diensten zij projectontwikkelaars, bouwbedrijven, architecten en investeerders van dienst kunnen zijn.

Zien wij u op de PROVADA? Wij zijn er op 7, 8 en 9 juni van 10.00 tot 19.00 uur. in de Amsterdam RAI. U vindt ons in hal 9, stand 10.

We kijken uit naar uw komst!

Econsultancy econsultancy-boxmeer-logo-maasvallei-netwerk
Rapenstraat 2
5831 GJ  BOXMEER

Telefoon : 0485-581818
Fax : 0485-581810

E-mail :    [email protected]
Website : www.econsultancy.nl