Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


ARNIEPOL in Westerbeek is importeur van de trekhaak-kabelset met e-module

Gepubliceerd op: 25-05-2016

arniepol-in-westerbeek-is-importeur-van-de-trekhaak-kabelset-met-e-moduleWESTERBEEK – Arniepol is fabrikant/leverancier van trekhaakelektra en heeft zich gespecialiseerd op universele aansluitmogelijkheden. Sinds kort is Arniepol ook importeur en leverancier voor Nederland en België van de universele kabelset met slimme e-module.

Waarom de “slimme” e-module?

De module kan met alle, direct aan de achterlichten afgetakte signalen overweg. Dit zonder beïnvloeding van de auto-elektra en zonder noodzakelijke programmering van de boordcomputer. Multiplex signalen (2 lichtfuncties door één draad) worden automatisch uitgesplitst. De auto-mistlicht-afschakeling kan eenvoudig, zonder doorknippen van draden, toegepast worden voor auto’s met zowel 1 als 2 mistlampen.

De module is standaard voorzien van een veiligheidsmodus waarbij, in geval van een defect knipperlicht, het standlicht de knipperende functie overneemt. Optioneel voor deze functie is een (C2) zoemertje. Tevens optioneel is de mogelijkheid voor uitschakeling van de achteruitrijsensoren bij gekoppelde trailer. De module is ook toepasbaar in alle gevallen waarbij auto en/of aanhanger zijn voorzien van LED-verlichting.

arniepol-in-westerbeek-is-importeur-van-de-trekhaak-kabelset-met-e-module

Voor die auto’s waarbij alleen het mistlicht als massa-schakeling is uitgevoerd, is de module simpel hiervoor te programmeren. Voor auto’s met volledige massa-geschakelde achterlichten (zoals Jaquar S-type), is de bijgeleverde module leverbaar met ingebouwde NFC-functie (Near Field Communications). Deze NFC-chip is met een Androidapp voor mobiele telefoons te programmeren voor de gewenste auto. Er kan voor gekozen worden dit zelf te doen of de module vóór verzending door ons te laten programmeren.

De complete sets zijn leverbaar in 7- en 13-p.-uitvoering en tegen geringe meerprijs ook leverbaar met optie voor PDC-uitschakeling.

Wilt u graag een informatieflyer ontvangen? Mail naar [email protected] of bel 0485-385919.

Daarnaast voorziet ons programma in de gebruikelijke onderdelen en tevens in diverse hulpmiddelen die het elektra-gebeuren bij trekhaken vooral “leuker” maken.

Over Arniepol: dit is een bedrijf dat zich o.a. heeft gespecialiseerd in elektrische en elektronische trekhaaktoebehoren. Zowel voor het trekkende voertuig als het getrokken voertuig, en dan in het bijzonder voor auto’s met geavanceerde elektronica (check-control en pulsspanningen) hebben zij meerkanaals elektronische aanhangwagenmodules. Kabelsets zijn in diverse modellen voorradig en desgewenst op verzoek in elke gewenste uitvoering leverbaar. De producten zijn verdeeld in 6 hoofdgroepen. Elke groep geeft een totaaloverzicht. Aanklikken van de tekst geeft een gespecificeerde toelichting. Kijk op de website voor meer informatie: www.arniepol.com

ARNIEPOLarniepol-logo-tonny-van-mil-westerbeek-trekhaak-elektra-maasvallei-netwerk
De heer Bert van Mil

Kerkstraat 69
5843 AN  WESTERBEEK

Telefoon: 0485-385919

E-mail:      [email protected]
Websites: www.arniepol.nl  –  www.arniepol.com  –  www.kabelset.info


Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.