Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Ook JTI Opleidingsinstituut uit Panningen netwerkt mee op de Maasvallei Netwerkbeurs 2016 in Cuijk

Gepubliceerd op: 22-05-2016

jti-opleidingsinstituut-dr.schaepmanstraat-2-5981-tl-panningen-donne-ramon-janssen-beursfoto1-maasvallei-netwerkPANNINGEN – Tijdens een congres in Eindhoven hoorden wij positieve geluiden over Maasvallei Netwerk zegt Doné Janssen van JTI Opleidingsinstituut uit Panningen. Eenmaal thuis zijn we gaan Googlen op Maasvallei Netwerk en toen waren we direct enthousiast en zijn ook meteen lid geworden.

Een paar maanden later werd de Maasvallei Netwerkbeurs werd aangekondigd en wij hebben ons hiervoor ook direct ingeschreven. Het Maasvallei Netwerk heeft enorm veel leden en gaandeweg zie je hoeveel mooie bedrijven ook meedoen aan deze beurs. En dat allemaal op twee boten, dus wij hebben er enorm veel zin in.

De reden dat u nog weinig van ons hebt gehoord is omdat wij het vlak na onze inschrijving opeens enorm druk kregen met nieuwe klanten en opdrachten. Heel positief allemaal, echter waren wij ook bezig met onze nieuwe website, het uitwerken van ons nieuwe product voor veiligheid, de Quickscan, en we zaten ook nog met de opleveringen van onze nieuwe bedrijfswagens. Dus we hebben het heel druk gehad het afgelopen jaar.

jti-opleidingsinstituut-dr.schaepmanstraat-2-5981-tl-panningen-donne-ramon-janssen-beursfoto-maasvallei-netwerk
Links de heer Doné Janssen en rechts Ramon Janssen

“Werk en veiligheid. Daar sta je niet op elk moment bij stil. Wij wel. Al vanaf de oprichting van JTI in 2009 gaan werk en veiligheid voor ons hand in hand.

JTI opleidingsinstituut helpt organisaties en hun medewerkers veiliger te werken. Zo leert men ongevallen te voorkómen en bovendien passend te handelen in noodsituaties.

Dit doen wij door te werken volgens de geldende wet- en regelgeving, waarbij een hoge kwaliteit aan service en materialen het uitgangspunt is. Voor ons is maatwerk dan ook vanzelfsprekend; uw behoefte is voor ons leidend. Door in te spelen op deze bedrijfsspecifieke risico’s dragen wij bij aan een betere en professionele bedrijfsveiligheid.

jti-opleidingsinstituut-dr.schaepmanstraat-2-5981-tl-panningen-donne-ramon-janssen-bedrijfswagen-maasvallei-netwerk

Door onze klant-gerichte aanpak staan alle diensten van JTI opleidingsinstituut in het teken van het borgen, behouden en waar nodig herstellen van veiligheid. Wij maken dan ook van veiligheid een zekerheid.”

JTI Opleidingsinstituutjti-opleidingsinstituut-dr.schaepmanstraat-2-5981-tl-panningen-donne-ramon-janssen-bedrijfslogo-maasvallei-netwerk
Dr.Schaepmanstraat 2
5981 TL Panningen

Telefoon : 085 -0091515

E-mail:     [email protected]
Website : www.opleidingsinstituut-jti.nl