Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Niet één maar zelfs twee schepen worden ingezet tijdens de Maasvallei Netwerkbeurs Land van Cuijk 2016

Gepubliceerd op: 20-05-2016

michel-hovenkamp-maasvallei-netwerk-profielfoto-20160517MAASVALLEI – In samenwerking met Huub Niessen van de Jan van Cuijk-boot en Oscar de Lege van Pro-Log BV Logistieke Diensten voor vervoer over water, zijn er twee schepen die worden ingezet voor de Maasvallei Netwerk Business Beurs Land van Cuijk en omstreken. Deze unieke netwerkbeurs vindt plaats op woensdag 22 juni en donderdag 23 juni 2016.

Op deze twee dagen wordt de Jan van Cuijk-boot ingezet als informatiecentrum voor de beursdeelnemers en bezoekers die op de tweede dag een kijkje willen nemen op de beurs. De netwerkbeurs waar de beursdeelnemers actief met elkaar gaan netwerken vindt plaats in het 110 meter lange en ruim 11 meter brede vrachtschip de Andiamo. Dit mooie beursevenement is uniek en nog nooit eerder gedaan in het Land van Cuijk.

andiamo_cuijk

Michel Hovenkamp: “Al jaren zocht ik een manier om rivier De Maas als verbindende factor te kunnen inzetten voor de bedrijven en ondernemers in onze regio. Door de beurs te houden op een vrachtschip met deelnemers die letterlijk uit alle hoeken van de Maasvallei meedoen, is dit project nu al geslaagd.”

maasvallei-netwerk-open-coffee-cuijk-netwerkbijeenkomst-jan-van-cuijk-boot-huub-niessen-maasvallei-netwerk-1

Deze beurs op deze twee schepen staat daarom ook helemaal in het teken van samenwerken, erbij zijn, meedoen, netwerken, kennis en informatie uitwisselen en investeren in elkander, want je hebt elkaar allemaal nodig.

Wilt u als bedrijf ook deelnemen aan de Maasvallei Beurs? Klik dan hier en meld u snel nog aan.

Maasvallei Netwerk
Maasstraat 8r
5431 EB Cuijk

Telefoon : 024-2100220
Mobiel : 06-26494980

E-mail :    [email protected]
Website : www.maasvallei.net