Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Vakbeurs Industrie- en Elektrotechniek Zuid-Nederland in Evenementenhal Venray wil vernieuwen

Gepubliceerd op: 20-05-2016

evenementenhal-venray-de-voorde-30-5807-EZ-Venray-maasvallei-netwerkVENRAY – De vakbeurs Industrie- en Elektrotechniek Zuid-Nederland wil met nieuwe inzichten en kansrijke concepten de techniekketens met elkaar laten schakelen en naar een hoger niveau tillen. Dit beursplatform in Evenementenhal Venray neemt engineers mee in het totaalaanbod en de trends binnen de industrie- en elektronische sector. 
 
 

Robert_Hoelen_voor_pand
De heer Robert Hoelen, Key Accountmanager van Evenementenhal Venray

De positie van de maakindustrie in Zuid-Nederland is groot en sterk; ook tijdens de afgelopen economisch mindere jaren is de branche blijven investeren in ontwikkeling en innovatie. “Daar zijn wij trots op en dat willen we versterken”, laat Robert Hoelen namens Evenementenhal weten.

Industrie en elektro behouden op de vakbeurs hun identiteit met de pneumatische, hydraulische, mechanische en elektrische aandrijftechnieken als verbindend element.
 
Wel is er volop ruimte om het belang van intensievere samenwerking te etaleren. “Want grenzen tussen branches vervagen. Naast nieuwe producten willen we de engineers op de vakbeurs deze succesvolle processen en systemen tonen”, aldus Hoelen.

Demopleinen en kennisprogramma

logo-vakbeurs-industrie-en-elektrotechniek-zuid-nederland-in-evenementenhal-venray-maasvallei-netwerkExposanten krijgen de mogelijkheid om op de stand en op de demonstratiepleinen hun kwaliteiten te demonstreren. Dat hoogwaardige aanbod wordt bovendien vertaald naar het kennisprogramma. Met sprekers en achtergrondinformatie gaat de vakbeurs in op trends als clustering, energiebesparing, verduurzaming, veiligheid en efficiëntie. Denk aan zuiniger motoren, servo-aandrijving, procesintegratie, 3D-printing en cleantech.

Vakbeurs Industrie- en Elektrotechniek Zuid-Nederland vindt plaats op 25, 26 en 27 oktober in Evenementenhal Venray.

Aanmelden als exposant kan eenvoudig online via www.evenementenhal.nl/industrie-elektro

banner-vakbeurs-industrie-en-elektrotechniek-zuid-nederland-in-evenementenhal-venray-maasvallei-netwerk

Logo-evenementenhal-venray-maasvallei-netwerkEvenementenhal Venray
De heer Robert Hoelen
Key Accountmanager

De Voorde 30
5807 EZ Venray

Telefoonnummer : 0478-519790
Fax : 0478-519780

E-mail :    [email protected]
Website : www.evenementenhal.nl