Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Primetime Eventtechniek + Inrichting draait weer op volle toeren in Cuijk

Gepubliceerd op: 20-05-2016

primetime-eventtechniek-inrichting-draait-na-de-allesverwoestende-brand-weer-op-volle-toeren-op-de-vertrouwde-plek-in-cuijk (3)CUIJK – Primetime Eventtechniek + Inrichting draait – na de allesverwoestende brand ruim acht maanden geleden – weer op volle toeren op de vertrouwde plek aan de Hapsebaan. Hoe dat in z’n werk gaat, hebben ruim 600 mensen ervaren tijdens de open dag op Eerste Pinksterdag. Hiermee hebben Patrick en Sylvia Michiels een roerige tijd afgesloten. 

Op het moment dat de brand uitbreekt, is het echtpaar met hun drie dochters op de terugweg naar huis van vakantie. “Op het moment dat we gebeld werden met dit nieuws weet je niet wat je moet verwachten. Je wil alleen zo snel mogelijk naar huis.  Als je vervolgens hoort dat er niets meer te redden valt, ben je zo ontzettend boos en word je er letterlijk misselijk van. Je bent zo machteloos”, beschrijft Sylvia. Patrick vult aan: “Jaren hebben we hard gewerkt om op dit niveau te komen. En dan dit… Maar het meeste indruk heeft de rookpluim gemaakt die we al zagen hangen toen we vanaf de A77 de A73 op draaiden. Dat beeld gaat nooit meer weg”, vertelt Patrick.

Steun

Sylvia beschrijft de periode na de brand als een rollercoaster. “Je weet niet wat er op je afkomt. Gelukkig zijn we direct naar advocaat Eugène van Kempen doorverwezen, die ontzettend veel ervaring met dit soort zaken heeft. Samen met Bas Wolf Assurantiekantoor en het team van Coolen Expertise, gespecialiseerd in contra-expertise, hadden we een team van professionals om ons heen waar we volledig op konden leunen én die ons uit de wind hielden. Hierdoor konden wij ons volledig concentreren op de wederopbouw van Primetime.”

“Je omgeving – en dan denk ik aan familie, vrienden, ons team en leveranciers, maar ook aan partners als Coolen en Van Kempen, klanten die het vertrouwen in ons bleven houden én collegabedrijven – zorgen ervoor dat je dit aankunt. Als onze leveranciers ons niet meteen bij hadden gestaan, waren we hier nog niet geweest.  Een dag na de brand hadden we de sleutel al van ons tijdelijk pand in Escharen en dankzij de vrijwilligers van Ballonfestival Grave, maar ook vrienden en familie, hadden we daar direct dertig extra mensen om onze steigerhouten meubels te maken. Het is echt bijzonder om het magazijn binnen te lopen en dan 40 man bezig te zien”, vertelt Sylvia.

Terug

Meteen na de brand zegt Patrick dat hij zo snel mogelijk terug naar Cuijk wil. En dat is gelukt met behulp van heel veel ondernemers in de regio; 7 maanden en 27 dagen later is het prime time – ze krijgen de sleutel van de nieuwbouw. Er staat een prachtig pand dat van alle gemakken is voorzien, zodat het bedrijf helemaal klaar is voor de toekomst. “Dankzij de loading docks kunnen we onze spullen vliegensvlug in- en uitladen. De stellages zijn door het team zelf ingericht op de voor hen meest efficiënte wijze. En we hebben alle ruimte in onze zagerij en verfruimte om onze meubels te maken”, toont Patrick.

primetime-eventtechniek-inrichting-draait-na-de-allesverwoestende-brand-weer-op-volle-toeren-op-de-vertrouwde-plek-in-cuijk (1)

primetime-eventtechniek-inrichting-draait-na-de-allesverwoestende-brand-weer-op-volle-toeren-op-de-vertrouwde-plek-in-cuijk (4)

primetime-eventtechniek-inrichting-draait-na-de-allesverwoestende-brand-weer-op-volle-toeren-op-de-vertrouwde-plek-in-cuijk (2)

De bezoekers van de open dag kijken hun ogen uit. Diverse apparatuur kan bediend worden, er ligt een verlichte dansvloer en kinderen leven zich uit op het springkussen. Tijdens deze dag ontdek je waar we bij Primetime Eventtechniek + Inrichting écht goed in zijn: een evenement neerzetten dat staat als een huis, waarbij niemand iets te kort komt!

primetime-eventtechniek-inrichting-draait-na-de-allesverwoestende-brand-weer-op-volle-toeren-op-de-vertrouwde-plek-in-cuijk (5)

Primetime Eventtechniek + Inrichtingprimetime-eventrealisation-licht-techniek-geluid-cuijk-maasvalle-netwerk
De heer Patrick Michiels

Hapsebaan 4
5431 NG Cuijk
Telefoon : 0485-318375
E-mail :    [email protected]
Website : www.primetime.nl