Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Gelmo plaatst in de showtuin in Molenhoek de nieuwe Gelmo Premium Highspeed Schuifpoort

Gepubliceerd op: 20-05-2016

Gelmo-Rijksweg-14-6584-AB-Molenhoek-Premium-HS-Schuifpoort-maasvallei-netwerkMOLENHOEK – Gelmo heeft in haar showtuin aan de Rijksweg 12 te Molenhoek recent de nieuwe Gelmo Premium Highspeed Schuifpoort geplaatst. Deze schuifpoort opent en sluit met een snelheid van 75 cm per seconde, en is daarmee de snelste schuifpoort in de markt.

De premium schuifpoort is volledig vrijdragend en voorzien van alle veiligheidsvoorzieningen conform de Europese Wetgeving. De hoge snelheid-poort is tevens voorzien van een LED-knipperlicht tijdens het bewegen van de vleugel, en in de avond is de poort extra opvallend door de LED-Verlichting. Indien deze poort in dubbele uitvoering wordt besteld, is de snelheid maar liefst 150 cm per seconde.

Wenst u een schuifpoort waarmee uw terrein optimaal beveiligd is en snel wordt afgesloten, dan biedt Gelmo Hekwerken u dé passende oplossing met dit model. Vanzelfsprekend beschikt Gelmo over een schuifpoorten-programma met meerdere mogelijkheden en uitvoeringen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw entree of neem contact met ons op voor advies over de beste oplossingen voor uw terrein.

Onder het motto: “Push the Red Button” kunt u onze highspeed poort tussen 10.00 uur en 19.00 uur zelf testen in onze showtuin. Bezoek onze Facebook-pagina voor de film.

Gelmo Hekwerken, Dat Staat!

Gelmo BVlogo-gelmo-hekwerken-molenhoek-maasvallei-netwerk
Rijksweg 14
6584 AB Molenhoek

E-mail :    [email protected]
Website : www.gelmo.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.