Advertentie

Peter Loermans Architekten uit Nieuw Bergen is trots op de lopende projecten in de regio

Gepubliceerd op: 19-05-2016

peter-loermans-architekten-bargapark-43-5854-hd-nieuw-bergen-projecten-maasvallei-netwerk (2)NIEUW – BERGEN Peter Loermans van het gelijknamige architectenbureau Peter Loermans Architekten uit Nieuw Bergen en Vierlingsbeek, is Open Coffee-bezoeker van het eerste uur bij het Maasvallei Netwerk en ook één van de eerste nieuwsbrief abonnees.

We hebben het momenteel enorm druk en hebben helemaal niets te klagen, zegt Peter tevreden aan de vergadertafel. Ik ben al een poosje niet meer naar de bijeenkomsten gegaan vanwege de drukte, maar ik volg het allemaal. Als ik even de gelegenheid heb, lees ik snel het nieuwsaanbod in jullie nieuwsbrief door en dan lees ik met veel plezier de artikelen van ondernemers die bekend zijn voor mij, of de interessante ontwikkelingen uit de regio. Vandaar dat ik er nu ook aan toe ben om weer iets van me te laten horen en wat mooie ontwikkelingen van ons bedrijf te delen.

peter-loermans-architekten-bargapark-43-5854-hd-nieuw-bergen-project-paardenstal-zorg-dagbesteding-wellerlooi-maasvallei-netwerk

Op de afbeelding hierboven ziet u de verbouwing van de paardenstallen met dagbesteding te Wellerlooi en bij ons op de website treft u een aantal actuele foto’s van de bouw.

peter-loermans-architekten-bargapark-43-5854-hd-nieuw-bergen-project-nieuwbouw-landhuis-op-de-KOBS-locatie-in-nieuw-bergen-maasvallei-netwerk

Op de afbeelding hierboven ziet u een afbeelding van projectnieuwbouw landhuis op de KOBS locatie in Nieuw Bergen. Op onze website kunt u de bouwtekening bewonderen en de actuele voortgang volgen met foto’s.

Indien u meer informatie wilt over bouw of verbouwplannen kunt u op onze website heel veel ideeën bekijken, maar we gaan ook graag met u een vrijblijvend gesprek aan om te onderzoeken welke oplossing wij voor u kunnen bedenken.

Peter Loermans Architektenpeter-loermans-architekten-bargapark-43-5854-hd-nieuw-bergen-bedrijfslogo-maasvallei-netwerk
De heer Peter Loermans
Bargapark 43 •
5854 HD Nieuw Bergen

Kantooradres
Hogeweg 7 •
5821 BH Vierlingsbeek

Telefoon : 0485-342117
Mobiel : 06-53381289

E-mail :    [email protected]
Website : www.abpl.nl