Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Michel van Heusden aan het woord over zijn werk bij Van Kesteren Riooltechniek Cuijk en Groesbeek

Gepubliceerd op: 19-05-2016

van-kesteren-riooltechniek-michel-van-heusden-commercieel-medewerker-binnendienst-de-hork-26a-5431-ns-cuijk-de-beijerd-en-t-riet-maasvallei-netwerk (2)CUIJK – De klant staat centraal en daar werken we met z’ n allen al ruim 90 jaar hard voor. Onze kernwaarden vormen ons DNA en geven richting aan ons doen en laten. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk advies, een betrouwbare service en flexibiliteit. Dat is onze kracht, dat is waar wij iedere dag voor gaan, zegt de trotse en enthousiaste 26-jarige medewerker Michel van Heusden, die werkzaam is als Commercieel Medewerker bij Van Kesteren.

De groei door de jaren heen heeft geresulteerd in activiteiten die in elkaars verlengde liggen. Wij zijn specialist op het gebied van grond-, straat- en sloopwerk, riooltechniek, afvalrecycling, containerverhuur en industriële reiniging. Het ondernemende dynamische vermogen waar Van Kesteren groot mee is geworden zit dan ook bij onze medewerkers in het bloed.

Ik ben verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten binnen Van Kesteren. Dit betekent dat ik mij in het bijzonder bezighoud met de marketing in de breedste zin van het woord. Mijn interesses liggen in het bijzonder bij online marketing. De kracht van online marketing zit onder andere in het feit dat veel meetbaar is. In mijn huidige functie is iedere dag anders en er is ruimte voor creativiteit en zelfontplooiing.

van-kesteren-riooltechniek-michel-van-heusden-commercieel-medewerker-binnendienst-de-hork-26a-5431-ns-cuijk-de-beijerd-en-t-riet-maasvallei-netwerk (1)

Michel: we willen klanttevredenheid echt begrijpen en dat wordt uitgedrukt in een bepaalde waarde, de NPS (Net Promotor Score). Deze waarde gebruiken wij om inzicht te krijgen in hoe klanten onze service ervaren.

van-kesteren-riooltechniek-michel-van-heusden-commercieel-medewerker-binnendienst-de-hork-26a-5431-ns-cuijk-de-beijerd-en-t-riet-maasvallei-netwerk (2)

Op de foto hierboven staat Michel voor de duurzame combi-zuigspoelwagen van Van Kesteren Riooltechniek. De combi-zuigspoelwagen is speciaal ontworpen voor multifunctionele toepassingen, zoals: periode-rioolreiniging, ledigen van olie- en vetafscheiders en het verhelpen van rioolontstoppingen.

Van Kesteren Riooltechniek is gevestigd op het bedrijventerrein in Cuijk. Bedrijven, particulieren, vastgoedbeheerders, zorginstellingen en (semi-) overheden maken gebruik van onze expertise op het gebied van rioleringsbeheer, onderhoud van olie- en vetafscheiders en de 24uurs-calamiteitendienst. Een overstroming, een verstopte afvoer of een kapotte leiding? Van Kesteren staat voor dit soort calamiteiten 24/7 klaar!

Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u specifiek meer weten over Van Kesteren Riooltechniek? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder met alle vraagstukken rondom ons expertisegebied.

Vestigingen

Logo-Van-Kesteren-maasvallei-netwerkVan Kesteren Groesbeek
Ambachtsweg 16
6562 AV Groesbeek

Telefoon : 024-397 54 54
E-mail :     [email protected]
Website : www.vankesterenbv.nl

Van Kesteren Cuijk
De Hork 26a
5431 NS Cuijk
Telefoon : 0485- 371 771
E-mail :    [email protected]
Website : www.vankesterenbv.nl